Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Vem ansvarar för den här webbplatsen?

Det här är Kaféstaden Alingsås officiella webbplats. Här inspirerar vi och informerar besökare och Alingsåsare om vad Alingsås har att erbjuda. Alltifrån evenemang till utflyktsmål.

Vem publicerar?

Alingsås Turistinformation är ansvarig utgivare för den här webbplatsen. Om du som företagare eller arrangör som vänder sig mot turister vill synas här kan du kontakta oss via telefon 0322-616200 eller mejla oss till turistbyran@alingsas.se. Vi använder oss av publiceringsverktyget EPiServer tillsammans med alla andra som utgår från www.vastsverige.com

Evenemangsformulär

Du som är arrangör för ett evenemang i Alingsås kommun kan lägga in ditt evenemang på vår webbplats. Evenemangen skall vara öppna för allmänheten, vara turistiskt intressanta och uppfylla punkterna i vår evenemangspolicy. Vi förbehåller oss rätten att neka publicering av evenemangen. Fyll i evenemangsformuläret HÄR. Vid frågor, mejla turistbyran@alingsas.se. 

Synpunkter är välkomna

Den här webbplatsen utvecklas och uppdateras regelbundet men det är viktigt för oss vad du som besökare tycker. Vi tar tacksamt emot synpunkter för att förbättra www.kafestaden.se. Då kan ni mejla eller ringa till oss (uppgifter ovanför).

Ladda ner filer/dokument

På webbplatsen finns en del dokument du kan ladda ner. För att kunna ta del av de dokumenten behövs ofta ytterligare ett program utöver din webbläsare. När du laddar ner ett dokument i formatet PDF är det viktigt att du har ett program som kan läsa det filformatet. Ett vanligt och gratis program är Adobe Acrobat Reader.

Kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till personal