({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

Turistinformation - Vi guidar dig i Kaféstaden Alingsås

Vi hjälper dig som besökare med bokning av guide, och vi guidar dig till Alingsås smultronställen, sevärdheter, aktiviteter och till evenemang, stora som små. Följ oss på Instagram och Facebook för att hänga med om vad som händer i Alingsås. Vår fysiska turistbyrå stänger ner 14 februari 2018.

Planerar du att resa till Alingsås?

Oavsett om du reser i tjänsten eller privat kan vi på Alingsås Turistinformation hjälpa dig med tips och idéer om din vistelse hos oss. Det kan handla om boende, aktiviteter, olika evenemang eller vägbeskrivningar. Vi är vana vid alla slags frågor som rör besökare i Alingsås.

Beställ Alingsås turistbroschyr och stadskarta

Du kan kostnadsfritt beställa årets turistbroschyr och karta över Alingsås. Är du privatperson så skicka ett mail till oss med din beställning: turistbyran@alingsas.se så har du dem i brevlådan inom ett par dagar. Kartan finns också att ta del av i pdf-format här. Om du vill beställa i egenskap av turistföretag eller turistbyrå så ligger broschyren på Tb-shopen, kartor beställer ni av oss. 

Vi slutar vara biljettombud för Ticketmaster januari 2018

Under 15 års tid har vi varit biljettombud för Ticketmaster. Vi vill uppmärksamma er på att vi kommer efter sista januari 2018 inte vara ombud för Ticketmaster längre. Det innebär att vi kommer inte sälja biljetter till bland annat Ullevi eller Scandinavium längre. Tack till alla som har köpt sin biljett hos oss genom åren! 

Kontakta oss

Mejla: turistbyran@alingsas.se

Ring oss: 0322-616200
Telefontid: Mån-Tors 10-12 & 13-15

Gilla oss på Facebook: Kaféstaden Alingsås 

Följ oss på Instagram: @kafestadenalingsas

Kontaktuppgifter till medarbetare

Destination