({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Jonas Ingman

  • Fotograf: Jonas Ingman @ Bruksbild

  • Fotograf: Jonas Ingman @ Bruksbild

Hotellpaket - Guidad Fikavandring

Gå med på en gemytlig guidad Fikavandring i Kaféstaden Alingsås och bo på ett klassiskt stadshotell med anor från 1911. Guidade turer arrangeras varje lördag 9 maj - 31 oktober!

Under lördagar i ca 1,5 timme blir du guidad runtom i stadskärnan för att provsmaka på godsaker från några av stadens många kaféer med temat svenska klassiker. Guiden blandar kaféernas hållbarhetstänk kring val av råvaror och bakning med lokal kaffehistoria och svensk fikakultur. Avslutningsvis välkomnas du in till en uppdukad fika i en grandiös och anrik miljö. 

Pris: 1295 kr / person i dubbelrum, ankomst fredag alt. lördag 

Paketet inkluderar:

  • logi i dubbelrum en natt
  • härlig frukostbuffé
  • fikavandring
  • 3-rätters middag**
  • glas vin alt öl eller alkoholfritt i hotellets lounge

Enkelrumstillägg – 200 kr
Förläng vistelsen – extranatt 500 kr / person i dubbelrum med frukostbuffé

* Midsommardagen erbjuds ej
** v 27-31 är hotellets restaurang stängd kvällstid och vi arrangerar middagen på välrenommerade Momenti Liberi.

Bokning

BOKA HÄR 

Mer om fikavandringarna och hotellvistelsen

De duktiga guiderna blandar smakprover med både svensk kaffehistoria och lokal kafékultur. Turerna genomförs i första hand på svenska. Om det finns andra nationaliteter med i gruppen är guiden utbildad i att även tala engelska.

Turen avslutas med en sittande fika i anrik miljö och varje deltagare får med sig en kakpåse hem med ”7-sorters kakor”, som minne från Fikavandringen.

Efter en stunds shopping i stadens mysiga butiker väntar en dryckespaus hotellets lounge. Lugn och ro på hotellrummet eller ett besök i bastun innan kvällens middag.

Ni njuter av en god natts sömn, lat morgon och härlig frukostbuffé. Innan hemresan så rekommenderar vi en promenad ner till sjön Mjörn, stadsparken Nolhaga Park eller shopping i de butiker som håller söndagsöppet.