({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

15
feb
-
14
mar

Escape Game
Alingsås

Legenden om draken - utomhus i Nolhagaparken

Kan du bevisa drakens existens?

Under sportlovet och ett par veckor framöver erbjuder Escape Game Alingsås fyra nya äventyr utomhus som är riktade till barnfamiljer. I Alingsås utspelar sig legenden i djupet av Nolhaga Park. 

Ni börjar med blott en karta för att sedan ge er ut på ett äventyr i närområdet och hitta bevis på drakens existens. På vägen möts ni av hinder och utmaningar som måste lösas för att hitta hela vägen fram. Vad kommer ni hitta i slutet?

Praktisk info

Äventyret är utvecklat för hela familjen och både vuxna och barn kommer ha roligt under ett par timmar utomhus i vacker natur. Det finns lekplatser nära till hands och plats för fika under resans gång, på flera av platserna är det även nära till kafé och toaletter. Det går bra att ta med barnvagn och det är främst barn från 6 års ålder som äventyret är utvecklat för. Spåret är mellan en och tre kilometer långt beroende på vägval.

Utmaningen är öppen hela sportlovet och kan spelas när som helst. För att spela köper ni en biljett i webbshoppen. Ni kommer få en karta och en unik kod levererad direkt till er mail. Ni kommer behöva kartan och koden antingen i telefon eller utskrivet under hela äventyret. En biljett gäller för hela familjen.

Lycka till! 

Kontaktinformation

Escape Game

Borgens gata 6

44139 Alingsås


Telefon: +46


E-post: Skicka E-post