({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
17
jun
-
04
okt

Slottsjakt och slottspromenad
Alingsås

Gå på skattjakt i Nolhaga slottspark

Sommarens nyhet i Nolhaga! 

Som en del av Hemesterkonceptet och Sommar i Nolhaga presenteras nu en sommarnyhet i Nolhaga slottspark. Onsdagen den 17 juni klockan 13.00 går startskottet för två spännande promenadaktiviteter.

Slottsjakten 
Det här är ett äventyr riktat till alla med barnasinnet kvar, som vill röra på sig och gå på skattjakt i Nolhagas sagolika slottspark. Jakten går till på så sätt att du införskaffar dig en karta i Nolhaga slottskafé, innan du går ut på jakt och söker ledtrådar i form av bokstäver som tillsammans bildar ett somrigt ord. Klarar du uppdraget utlovas ett pris som du hämtar ut i slottskaféet.  

Slottspromenaden
För den äldre målgruppen erbjuds slottspromenaden som också är en jakt på bokstäver runt om i Nolhagas slottspark. Ledtrådarna ska bilda ett ord och gissar du rätt hämtar du ut ditt pris i slottskaféet. Slottspromenadens karta är annorlunda utformad då den är mer lättillgänglig och något längre, detta utan att på något sätt vara krävande. 

Pris: 20 kr/st

Passa på att avsluta den friska promenaden med en fika på Nolhaga slott där några av Alingsås kaféer finns representerade med bland annat kanelbullar och kondiskakor.  

Varmt välkommen att köpa din karta på Nolhaga slott alla dagar kl. 11-16!

Kontaktinformation

Alingsås kommun

Nolhaga allé 14

44155 Alingsås


Telefon: +46 322616200


E-post: Skicka E-post