({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
01
apr
-
31
okt

Hyrcykel
Alingsås

Upptäck Alingsås omgivningar på cykelsadeln!

Är du sugen på att upptäcka Alingsås med omnejd på två hjul? Då har vi alternativet för dig! Hyr en cykel under din vistelse och ta del av kulturella platser och upplevelser med start i stadskärnan.

Vare sig du planerar en aktiv cykelsemester eller vill trampa en lugn tur längs sjöar och historiska sevärdheter är Alingsås ett utmärkt val. Här finns cykelvägar, cykelleder och cykelvänliga rundturer för dig som vill uppleva platsen från cykelsadeln. Dessutom mår både miljön och vi själva bra av att trampa istället för att gasa!

Uthyrning och bokning

1 april - 31 oktober finns det möjlighet för dig på egen hand eller med sällskap att hyra cykel för en en- eller flerdagsutflykt i Alingsås kommun. Uthyrning sker på Grand Hotel Alingsås där sex stycken damcyklar finns tillgängliga under uthyrningsperioden mot en dygnstaxa på 160 kr/cykel.

Boka hyrcykel

Inspiration

Cykelkarta över hela kommunen finns att hämta gratis hos Alingsås turistinformation, Grand Hotel och samtliga InfoPoints. Du kan även se cykelinspiration här (PDF). Fler tips på sevärda rundturer och naturnära cykelstråk, se cykelutflykter. Är du intresserad av både ett gott boende och cykling? Se våra cykelpaket

Packa picknickkorgen, inspireras och njut av din cykelupplevelse!

Härliga omgivningar i Nolhaga naturreservat.

Kontaktinformation

Alingsås kommun/Grand Hotel Alingsås

Bankgatan 1

44130 Alingsås


Telefon: +46 322670100


E-post: Skicka E-post