({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
01
okt
-
01
nov

Lights in Alingsås
Alingsås

Upptäck ljuspunkterna i vardagen

Varje år lockas över 80 000 besökare till Alingsås för att beskåda kreativ ljuskonst runtom i staden. Evenemanget är norra Europas största ljusarrengemenag med deltagande ljusdesigners från hela världen som ljussätter platser och områden i Alingsås baserat på olika årliga teman.

I år, 2020, tar Lights in Alingsås en annorlunda form och satsar på en mer småskalig variant utan medverkande av internationella ljusarkitekter och designers. Fokus ligger på att lysa upp höstmörkret genom lokal samverkan och att välkomna alingsåsare som besökare till diverse ljuspunkter i staden. Årets tema är - "Find the Lights"!  

När mörkret omkring oss växer är det viktigt att minnas alla de ljuspunkter vi faktiskt har. Och ju mörkare det blir, desto starkare lyser de. Årets Lights in Alingsås blir utan folksamlingar, utan slinga och utan guidade visningar. I år bjuds vi istället in till en upptäcktsfärd bland spektakulära, minimalistiska, barnsliga och smarta ljuspunkter som alla gör vardagen ljusare. Du hittar dem i Lights in Alingsås-appen. Eller där du minst anar det, runt om i Alingsås.

Vill du läsa mer om arkitekterna, ta del av kartan och kvällsöppna kaféer? Läs mer på www.lightsinalingsas.se 

Välkomna till ett upplyst Alingsås 1 oktober – 1 november, 2020!

Kontaktinformation

Alingsås Energi

Södra Strömgatan 6

441 81 Alingsås


Telefon: +46322617600


E-post: Skicka E-post

Hemsida: lightsinalingsas.se