Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
08
aug
-
15
aug

Skogsbad
Alingsås

Skogsbada i Alingsås och fika på Nolbygårds ekobageri och kafé

En förmiddag med rekreation och fika! 

Följ med på skogsbad i Alingsås med avslutande fika på Nolbygårds ekobageri och kafé. Ni möts upp vid kaféet och beger er sedan iväg på en stillsam vandring in i den närliggande skogen. Under skogsbad får du chans att uppleva naturen på ett nytt sätt med enkla övningar, där du får hjälp att medvetet rikta din uppmärksamhet mot sinnesintrycken för att kunna släppa vardagsstressen och bara befinna dig i nuet. 
 
Forskning visar att vistelse i naturen minskar stress, sänker högt blodtryck och minskar oro/ångest. Du får en fin start på dagen och en skön andningspaus från vår uppkopplade och annars kravfyllda vardag.
 

Praktisk information

Promenaden tar cirka 1,5 timme och därefter finns det tid att fika i lugn och ro och upptäcka den härliga miljön kring Nolbygård. Ingen förvana krävs. Det enda du behöver ha med dig är ett sittunderlag, en vattenflaska och kläder efter väder. Vi avslutar turen med en god fikastund på Nolbygårds ekobageri och kafé.
 
Skogsbad sker vi två tillfällen, 8 respektive 15 augusti kl 09:30-11:30. 

Pris per person: 295 kr inklusive kaffe/te och bulle/kaka.

Bokning: mejla till info@linntours.se eller sms:a 0708-699502.
Genom att swisha till ovanstående telefonnummer garanterar du din plats. Har du inte swish får du kontouppgifter via mail. Kan bokas och avbokas kostnadsfritt fram till 24 timmar före evenemangets genomförande.

Antal platser: max 20 personer.

Upplevelsen lämpar sig för alla åldrar och det går bra att hålla avstånd under hela aktiviteten, även i samband med fikat. Varmt välkommen! 
{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}
Kontaktinformation

Linntours

Garvaregatan 16

Alingsås


Telefon: +46 708699502


E-post: jenny@linntours.se