Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
03
aug
-
07
aug

Sommarlovsbasket
Alingsås

Ta chansen och lär dig spela basket under vecka 32

Basketsommar! 

Är du mellan 12 och 19 år? Är du intresserad av basket? Har du spelat tidigare eller är helt ny? Oavsett vilket så är du varmt välkommen att spela basket i sommar där du under en hel vecka få chansen att spela basket tillsammans med andra ungdomar! 
 
Basketveckan arrangeras vecka 32 (3-7 augusti) där det kommer att spelas basket, fika och snacka tillsammans. Under veckan kommer ni att öva på att passa, skjuta, göra layups och spela försvar – men framförallt kommer ni att spela och tillsammans skapa en trygg, uppmuntrande och stöttande miljö där alla får vara sig själva.
 
NÄR:
Vecka 32, måndag till fredag kl 12.00-16.00.

VAR:
Gustav Adolfsskolans utomhusplan. Är det dåligt väder går ni in och spelar i skolans gymnastiksal.

ANMÄLAN: På grund av COVID-19 har vi ett max antal deltagare på 20 personer varje dag. Anmälan är inte nödvändig, det är bara att dyka upp – MEN vill du vara helt säker på att du får en plats skickar du ett sms till Kristoffer senast dagen innan på 0729-112331.

PRIS:
Detta är självklart helt gratis!

HUR:
Ta med dig joggingskor/basketskor/gympaskor och en stor flaska vatten.

 
Denna satsning är ett samarbete mellan Alingsås kommun och Studieförbundet Vuxenskolan och en del av Alingsås kommuns sommarlovsaktiviteter för barn och unga. Initiativets mål är dels att ge deltagarna den bästa veckan på hela sommaren och dels att skapa en mötesplats för basketintresserade ungdomar som skulle kunna leva vidare även när projektet är över.