Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Hyr ut boende under Åmåls Blues Fest den 11 - 14 juli 2019

  • 10 okt, 2018
  • Emma Augustsson

Det är många som söker boende i Åmål under Åmåls Blues Fest. Har du ett boende i centrala Åmål du skulle vilja hyra ut till våra trevliga bluesgäster är du välkommen att kontakta oss på Åmåls Turistbyrå.

Nästan alla som söker privat boende är par. Visst har vi även förfrågningar från ett par grupper, men främst är det par som hör av sig. Den gemensamma nämnaren är att de flesta är äldre och att de söker privat boende med gångavstånd till centrum. Därför söker vi allt från enskilda rum till hus och lägenheter i Åmåls tätort. Vi vet av erfarenhet att det är mycket svårt att hyra ut boenden utanför centrala Åmål.

Så hyr du ut boende under Åmåls Blues Fest den 11 - 14 juli 2019

OBS: Det är inte alltid vi kan matcha ihop det exakta antalet bäddar som erbjuds med lika många gäster, även om vi gör vårt bästa. Vi förmedlar kontakt mellan er och gästerna, sen är det upp till er vilka ni vill hyra ut till.  

Pris

Hur mycket du kan ta betalt beror framför allt på läge, men också på antal sängplatser och faciliteter.  Men tänk på att hålla priserna rimliga. Blir det för dyrt kan ditt boende väljas bort. Vi vill att våra gäster ska komma ihåg sin vistelse i Åmål med en varm känsla i magen.

Ett rimligt cirkapris enligt oss är: 400-500 kr/ per person och natt om det är centralt och fräsht. Du kan också välja att ta ett helgpris per person eller hyra ut hela huset/lägenheten för en klumpsumma. Hur du väljer att prissätta ert boende är helt upp till er!

Är ni osäkra eller har några frågor är du alltid välkomna att kontakta oss på Turistbyrån så hjälper vi dig!

Vänliga Hälsningar,

Emma Augustsson & Lena Lindberg Wong
Åmåls Turistbyrå
Hamngatan 3
66233 Åmål

Tel: 0532-17098
Mail: turism@amal.se

Öppettider: Mån - fre kl. 09.00 - 16.00