({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
28
jul

Diggiloo kommer till Åmål!
Åmål

Sveriges största sommarturné!

Diggiloo i Djuphamnen 2022!

Äntligen – sommarens mest solsäkra show gör sig redo för att åka ut på vägarna igen! Med några av Sveriges mest populära artister och komiker på scen, som alltid uppbackade av våra eminenta musiker, bjuder vi in er för att njuta av semesterns självklara höjdpunkt tillsammans med oss. Det blir tre timmar underhållning precis som vanligt, fullspäckat med både nya hits och gamla klassiker, spännande möten och härliga shownummer, varma skratt och lite allvar – på Diggiloo finns det något för alla. Helt enkelt en fantastisk show för hela familjen som du garanterat inte vill missa!

Tid: 28 juli 2022 kl. 19.00

Här är artisterna sommaren 2022

Det är inget dåligt gäng vi har med oss nästa sommar! Vad sägs om veteranerna Jessica Andersson och Mariette? Dessutom gör både fantastiska Lena Philipsson och Mello-aktuella Robin Bengtsson comeback på Diggiloo-scenen, och detsamma gäller John Lundvik. Måns Möller och Liamoo gör däremot Diggiloo-debut, och så även Theoz och Sanne Salomonsen som båda visserligen skulle medverkat i Diggiloo 2020 men som nu äntligen åker med oss genom Sverige sommaren 2022. Vilken uppställning, va? Det här vill du INTE missa!

Så gör dig redo, för nu åker vi. Häng med!

 

 

 

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}
Kontaktinformation

Diggiloo

Djuphamnen

Åmål


Telefon: +46 532 17098


E-post: turism@amal.se

Hemsida: diggiloo.com