({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Aqua Expo

Ett ”Speakers-corner”, en plats för debatter, föreläsningar och intervjuer – mitt i utställarområdet Aqua Expo. Här kan man som utställare få scen-tid för att kunna utveckla sitt erbjudande, bjuda på en programpunkt för en särskild målgrupp, tipsa om sommarens trender eller lyssna på någon av de inbjudna gästerna.

 

Aqua Expo- Hållbart är självklart!

Festivalens utställarområde Aqua Expo tar ytterligare ett steg i sin utveckling och presenterar årets gemensamma tema: Hållbarhet.
Som utställare på Aqua Expo kan ni boka bekväma paket och marknadsföra er verksamhet i en trevlig och avslappnad miljö. Träffa befintliga och potentiella kunder samtidigt som barnen roar sig i intilliggande Kidz Corner eller utveckla ditt erbjudande på Expo-scenen tillsammans med festivalens moderator. Årets gemensamma tema Hållbarhet erbjuder en mängd olika möjligheter att presentera hur ni arbetar med hållbarhet i er verksamhet. Kanske handlar det om hur ni ska nå ett miljömål eller om hur man kan minska sin personalomsättning eller de anställdas sjukdagar? Mat och hälsa är hållbarhet ur ett annat perspektiv, ja ni förstår säkert att årets tema kan bli hur spännande som helst!

 

Som utställare får man också hjälp med idéer av mediebyrån Your Vision Media, som stöttar er och Aqua Blå-organisationen med sin kompetens.