Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

För uppdaterad information om coronaviruset (COVID-19), besök Folkhälsomyndighetens webbplats

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Patrik Karlsson

Årets nyheter

Det är mycket nytt och spännande som händer under årets Aqua Blå!

Cykel-hotell

Nytt för i år är att Aqua Blå erbjuder alla cyklister ett cykel-hotell, där man kan enkelt kan checka in sin cykel för 20 kr och hämta den i samma skick när det är dags att dra sig hem igen. Cykel-hotellet är både bevakat och bemannat, strategiskt placerat på vägen vid rödljusen innan Dalbobron på Sanden-sidan. Vargön-Vänersborgs Badmintonklubb och Wargöns IK står för både förberedelser och genomförande. Så slipp oroa dig för att din cykel kommer på villovägar, sladda förbi och checka in!

SuperAllsång

Allsång i Plantaget är ett populärt och somrigt inslag under torsdagskvällar i Vänersborg och i år flyttas hela kalaset till Sanden. Åtminstone en av kvällarna, närmare bestämt torsdag 6 juni som dessutom tituleras som en SuperAllsång! Efter firandet av nationaldagen och F7 Såtenäs flyguppvisning är det dags att ladda om och bänka sig framför Stora Scenen igen, för då utlovas det en SuperAllsång med jubileumsmått mätt. Vår alltid lika fantastiska Kent-Ove ”Mille” Melin är allsångsledaren som utlovar en kväll utöver det vanliga.

Club Bakfickan

Svårt att välja mellan VM-kval i fotboll eller en kväll på Sanden? Det behöver du inte! I år visas kvalmatchen mellan Sverige och Malta på storbildsskärm i Club Bakfickan, årets nyhet på Stora-scenen-området. Det funkar lika fint att smyga in där om man vill ha en paus från pulsen i det stora tältet eller om man vill sitta lite mer på ”tu man hand”. Hur som helst så blir området vid Stora scenen lite större, mycket bättre och ännu trevligare! Sverige – Malta: fredag 7 juni kl 20.45

Dalaborgsparken

Nytt för i år är att Aqua Blå samverkar med Dalaborgsparken, som bjuder upp till dans med Larz Kristerz på nationaldagskvällen. 18-årsgräns och entré.