Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Vintererbjudande!

Två skidbackar och ett blött nervkittlande äventyr

Njut av vintern i skidbackarna på Mösseberg i Falköping och Billingen i Skövde. På bara ca 1 timme från Göteborg och 2 timmar från Stockholm tar du dig enkelt till skidbackarna som båda ligger centralt belägna. Avsluta semestern med ett blött äventyr på Sveriges bästa äventyrsbad i Skövde. Två skidbackar och massor av bad med bara 30 minuter mellan.

Vid uppvisande av kvitto/liftkort från en av anläggningarna erbjuds du 15% rabatt på respektive anläggning.
Falköping Alpin
Arena Skövde
Billingebacken
* Gäller i fyra dagar från köptillfället under skidsäsongen 2019.

Billingen
Med strålande utsikt över hela Skövde sträcker sig Billingebacken från toppen av platåberget och ned för bergsslänten. Den 400 meter långa backen har en fallhöjd på 100 meter och bjuder på härlig utförsåkning. Här finns en nedfart, två liftar och en Fun Park med räcken och hopp i olika svårighetsgrader. I Billingebacken trivs alla skidor, vare sig man är nybörjare eller åkt flera gånger tidigare.

Åk tåg med MTR Express till Skövde och hoppa sedan på Billingen Skidexpress som tar dig direkt upp på berget. 
 
Falköping Alpin

På grannberget Mösseberg, även det ett platåberg, ligger Falköping Alpin. Här finns fem nedfarter och fyra liftar. De två lättåkta nedfarterna tillsammans med de tre lite tuffare skapar perfekta förutsättningar för alla i familjen att åka på sin egen nivå oavsett om du är van åkare eller står på ett par skidor för allra första gången. I Mössebergsbacken åker du med härlig utsikt över den vackra Falbygden. 
 
Arena Skövde

Flera år i rad har upplevelsebadet på Arena Skövde vunnit utmärkelsen Sveriges Bästa Äventyrsbad på barnsemster.se när barnfamiljer över hela Sverige fått rösta fram sin favorit. Här finns totalt 370 meter vattenrutschkana, utebassäng och en vågbassäng. Kasta dig ut i vågorna, njut av de varma poolerna eller ge dig ut i vildforsen, om du vågar. Det blir ett blött äventyr för hela familjen.

Ta med familjen på en minnesvärd skidsemester i två olika skidbackar med bara 30 minuter emellan. Kombinera med ett äventyr på Arena Skövde och få rabatt.