({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Tobias Andersson

Gravelcykla på Billingen

Att gravelcykla på Billingen ger en känsla av frihet, friheten att cykla varhelst du vrider styret. Denna cykelform tar dig fram på de flesta underlag vilket gör det till en aktivitet som passar de allra flesta.

Senaste trenden inom motionscykling stavas gravel, vilket kort och gott innebär cykling på grus och grusvägar. Det är en växande cykelform som i stort sett passar alla eftersom cykeln tar sig fram på de allra flesta underlag. Att cykla gravel är som att få det bästa av två världar. Du kan både köra längs små lättåkta grusvägar utan att behöva tänka på trafik samtidigt som du kan utmana dig själv i mer avancerad terräng. Med en gravelcykel har du friheten att cykla på vilket underlag du vill och njuta av naturen från cykelsadeln på allt från den lilla skogsstigen med stenar och rötter till den leriga grusvägen.

Nedan tipsar vi om cykelleder på Billingen som lämpar sig utmärkt för en tur med graveln. Flertalet cyklar passar segmentet, och Billingen med dess omgivningar fyller dessa behov med råge. Testa det senaste – ta en tur på gruset!

Underlag: Grus

Ta mig direkt till cykellederna

 

För att använda karta med Ride with GPS

Gör så här:

1. Ladda ner appen Ride with GPS till din Android eller iPhone.

2. Skapa en användare.

3. Logga in och sök på keyword: Billingen.

4. Cykla och njut!