({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Det är dags för SM-veckan Skövde

❄️ ⛷️ 28 januari - 5 februari är längdskidspåren avstängda för allmänheten. 30 januari - 5 februari är slalombacken stängd för allmänheten.

🚧 Vägar upp till Billingen är avstängda för allmän biltrafik 31 januari-1 februari samt 4-5 februari. (Endast bussar, tävlande, funktionärer samt bilar med parkeringstillstånd för rörelsehindrade får passera.) 

Lokaltrafiken förstärks med gratis shuttlebussar - så ta bussen till Billingen och SM-veckan! 🚌
Hitta till Billingen under SM-veckan >>>  

  • Fotograf: Anders Ståhl

Landsvägscykling på Billingen

Hoppa upp på sadeln och cykla längs små landsvägar i ett böljande och vackert landskap vid foten av Billingen.

Landsvägscykling är en lätt och rolig träningsform som bjuder på fantastiska naturupplevelser vid sidan om cykelsadeln. En skonsam och effektiv träningsform som samtidigt bjuder på mycket social gemenskap då många cyklister väljer att ge sig ut på långa turer tillsammans. Precis som det låter används främst asfalterade landsvägar med mindre trafik. Det är en träningsform som är perfekt när man vill slå flera flugor i en smäll. Träning, gemenskap och härliga naturupplevelser. 

På berget kan du njuta av längre cykelturer i ett vackert böljande landskap. Vägarna runt Billingen är prisbelönta för sin skönhet och i Valleområdet finns det mesta. Allt från turer på snabba helt platta temposträckor till kuperade rundor mest bestående av backar, uppför som nedför, perfekta för ett intervallpass. 

Underlag: Asfalt

Ta mig till turförslagen!

Fotograf: Mårten Bergkvist