({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Samuel Abdallah

  • Fotograf: Samuel Abdallah

  • Fotograf: Samuel Abdallah

Upzones Höghöjdsbana Billingen Skövde

I slutet av november 2020 började bygget med en höghöjdsbana intill Hållsdammen uppe på Billingen. Bygget skulle först vara färdigt våren 2020 men pandemin kom i vägen och allt fick skjutas upp. Nu är processen igång igen och höghöjdsbanan väntas vara klar under mars 2021.

Det här är ett äventyr på 2,5 timme där du genom att klättra från plattfrom till platform, 12 meter upp bland trädtopparna, balansera på vajrar, svinga dig i nät och i linbanor, får utmana dig själv och din höjdrädsla. 

Höghöjdsbanan kommer att bestå av fyra olika banor. Kidzone, Fitnesszone, Adventurezone och Riskzone – alla med olika svårighetsgrad. Den högsta av banorna är på 12 meter och den lägsta på 1 meter, som är tänkt för barn från 4 år. Man behöver inte vara vältränad eller ha testat på höghöjdsbanor innan, men lite mod kan trots allt behövas!

Ingen av banorna innebär någon risk för utövaren, all säkerhetsutrustning är noga kontrollerad och innan påbörjad klättring genomförs en säkerhetsgenomgång.

Längd: från 100 cm
Vikt: max 120 kilo

Bokning: På Upzones hemsida kan du redan nu börja boka banorna, se priser och läsa mer om höghöjdsbanan.

Informationen i denna artikel uppdateras löpande.