({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Det är dags för SM-veckan Skövde

❄️ ⛷️ 28 januari - 5 februari är längdskidspåren avstängda för allmänheten. 30 januari - 5 februari är slalombacken stängd för allmänheten.

🚧 Vägar upp till Billingen är avstängda för allmän biltrafik 31 januari-1 februari samt 4-5 februari. (Endast bussar, tävlande, funktionärer samt bilar med parkeringstillstånd för rörelsehindrade får passera.) 

Lokaltrafiken förstärks med gratis shuttlebussar - så ta bussen till Billingen och SM-veckan! 🚌
Hitta till Billingen under SM-veckan >>>  

  • Fotograf: Mårten Bergkvist

Evenemang för barnen

Evenemang för barn på Billingen

Öppna Skogsgläntan: Öppna skogsgläntan är Friluftsfrämjandets aktivitet för föräldralediga eller annan vuxen som är hemma dagtid med småbarn. Under Öppna skogsgläntan sjungs det sånger och leker utomhus i alla väder! Läs mer om Öppna skogsgläntan hos Friluftsfrämjandet. 

Terräng-Proppen: Terräng-Proppen är en motionstävling för barn och vuxna. Det finns två sträckor där den ena är på 1 km och en andra 2,5 km. En rolig aktivitet för barn och föräldrar att göra tillsammans. Läs mer om Proppen hos IFK Skövde Friidrott.

Skid-Proppen: Skid-Proppen är tillfällen då barnen kan testa på längdskidor på ett roligt och lekfullt sätt. Perfekt för den som vill testa på. Läs mer om skid-proppen hos IFK Skövde skidor.

Barnens vasalopp: En skidtävling där barnen får prova på att åka förbi de kända stoppen, dricka blåbärssoppa i Evertsberg och staka i mål i Mora. Alla barn får starta och åka så många varv de vill. 

För fler evenemang - kika in i vår evenemangskalender.