({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Botond Rajna

  • Fotograf: Pixabay

Billingen Open Trail

Billingen Open Trail är ett öppet lopp med digitala kontroller i bestämd ordning som du kan genomföra genom att vandra eller springa.

Hur fungerar det?

Billingen Open Trail är ett öppet lopp som har öppet dygnet runt. Det finns ingen bestämd dag eller starttid utan du bestämmer när det passar dig.

Det finns två olika längder 5,8 km samt 30 km. Det korta loppet är gratis. Här får du en möjlighet att testa på hur det fungerar. Det långa loppet kostar 100 kr i anmälningsavgift och då får du även en specialdesignad medalj när du genomfört loppet.

Fotograf: Botond Rajna

Båda loppen startar och slutar nära stadion på Billingen och går runt på markerade och omarkerade stigar. Kontrollerna är digitala och du registrerar dig vid dessa kontrollpunkter med hjälp av Open Trail appen som du kan ladda ner på en mobiltelefon. Du väljer fritt vilken väg du tar mellan kontrollerna men om du vill ha hjälp att orientera dig kan du ladda hem en rekommenderad rutt som GPX-fil till din telefon eller löparklocka. 

Fotograf: Botond Rajna

Steg för steg;

  1. Ladda hem appen Open Trail. (Finns där du laddar hem appar.)
  2. Bestäm vilket lopp du vill delta i och anmäl dig.
  3. Ladda hem GPX-filen till din telefon. (Du behöver ett program som kan läsa gpx-filer t.ex. appen GPX Viewer. Så här använder du GPX-filer.)
  4. Ta dig till startpunkten på Billingen och när du är redo att ge dig iväg startar du genom att trycka på start-knappen i appen.
  5. Ge dig ut på stigarna och checka in vid alla kontroller. Start och mål är på samma plats. Sista kontrollen som du checkar in på är målgången. 
  6. Om du deltar i 30 km loppet Billingen Open Trail Classic kommer den fina specialdesignade medaljen hem till dig.

 

Mer information: https://www.o-trail.com/

 

Relaterat