({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: ALEXANDER ARNHOLM

Boka vinterpaket på Billingen

Förläng din vistelse och boka övernattning på Billingen. Välj mellan hotell eller stuga och utöka den där härliga skiddagen till en hel helg att njuta av tillsammans.


Billingens Stugby & Camping

Vackert beläget med naturen som granne ligger Billingens stugby & camping. Här bor du i uppvärmd stuga omgiven av hela Billingens utbud med bland annat vandringsleder, skridskobana, skogsmullerike och skidbacke runt knuten. Här passerar även skidspåret precis utanför campingens entré och det är bara att hoppa i längdskidorna och ge dig ut på en runda i Billingens skogar.

Endast tre kilometer från stugbyn ligger Skövde centrum med ett stort utbud av restauranger, caféer, barer och butiker. I pandemitider är det många verksamheter som har take away eller levererar direkt till dörren. Så passa på att mysa till det lite extra i stugan. Beställ en god middag från någon av Skövdes restauranger eller kanske lokala delikatesser från saluhallen att ha med som picknick i skogen. Här kan du se hur du lättast handlar mat och mycket annat av Skövdes verksamheter >> 

Psst! Under vecka 1-6 samt 8-9 2021 får du 20 % rabatt när du bokar stuga. 

Jag vill boka stuga, ta mig till bokning >> First Hotel Billingehus

Skäm bort dig själv och familjen med en hotellövernattning på Billingen. Här vaknar ni upp med vinterns aktiviteter precis utanför dörren. Tillbringa dagarna i skidspåret, i slalombacken, på isen, i pulkabacken eller på äventyr i skogen. Hotellet är beläget på kanten av berget med en storslagen panoramautsikt över Skövde med omnejd. En perfekt utgångspunkt för att uppleva vintern på Billingen. Dessutom serverar hotellet våfflor varje dag mellan 11.00-18.00.

Psst! Under vecka 3-5 samt 8-9 2021 kan du boka familjepaket från 990 kr.
I paketet ingår övernattning, frukostbuffé, picknickpåse, inträde till relaxavdelning, gym och gratis parkering för 2 vuxna och 2 barn. 

För att boka familjepaket. Kontakta hotellet via billingehus@firsthotels.se eller ring 0500-44 57 00.