({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: ALEXANDER ARNHOLM

Boka vinterpaket på Billingen

Förläng din vistelse och boka övernattning på Billingen. Välj mellan hotell eller stuga och utöka den där härliga skiddagen till en hel helg att njuta av tillsammans.


Billingens Stugby & Camping

Vackert beläget med naturen som granne ligger Billingens stugby & camping. Här bor du i uppvärmd stuga omgiven av hela Billingens utbud med bland annat vandringsleder, skridskobana, skogsmullerike och skidbacke runt knuten. Här passerar även skidspåret precis utanför campingens entré och det är bara att hoppa i längdskidorna och ge dig ut på en runda i Billingens skogar.

Psst! Under vecka 1-6 samt 8-9 2021 får du 20 % rabatt när du bokar stuga. 

Jag vill boka stuga, ta mig till bokning >> First Hotel Billingehus

Skäm bort dig själv och familjen med en hotellövernattning på Billingen. Här vaknar ni upp med vinterns aktiviteter precis utanför dörren. Tillbringa dagarna i skidspåret, i slalombacken, på isen, i pulkabacken eller på äventyr i skogen. Hotellet är beläget på kanten av berget med en storslagen panoramautsikt över Skövde med omnejd. En perfekt utgångspunkt för att uppleva vintern på Billingen. Dessutom serverar hotellet våfflor varje dag mellan 11.00-18.00.

Psst! Under vecka 3-5 samt 8-9 2021 kan du boka familjepaket från 990 kr.
I paketet ingår övernattning, frukostbuffé, picknickpåse, inträde till relaxavdelning, gym och gratis parkering för 2 vuxna och 2 barn. 

För att boka familjepaket. Kontakta hotellet via billingehus@firsthotels.se eller ring 0500-44 57 00.