({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Tuana Art

  • Fotograf: Tobias Andersson

  • Fotograf: Tobias Andersson

  • Fotograf: Tobias Andersson

Spårkort Billingen - Köp spårkort och säsongskort

Alla som vill åka i längdskidspåren på Billingens fritidsområde behöver köpa ett spårkort. Här hittar du information om korten och aktuella priser.

Dagskort: 60 kr 
Säsongskort: 700 kr 

Alla barn och ungdomar upp till och med 16 år åker gratis i längdskidspåren.

Betalning av spårkort

Betalning av dagskort till Billingens Fritidsområde sker antingen med kort i den betalautomat som finns i anslutning till den stora parkeringen eller via Swish.

Swish-nummer: 123 471 81 77

För att Swish-betalningen ska vara godkänd ska inbetalning ske samma dag som kortet ska användas. Följande text ska lämnas i meddelanderutan: ”Dagskort längdskidor”

Vid köp av flera dagskort på en betalning ska även antalet anges till exempel: ”Dagskort längdskidor 3”.

Säsongskort

Säsongskort säljs på Arena Skövde från och med 30 november 2020 och på Träningskonsulten i Billingecentrat från 5 dec. Det går att nyttja friskvårdskuponger för att köpa säsongskort. Säsongskort kostar 700 kr. OBS! Skövde kommuns personalköp kan endast göras på Arena Skövde.

  • Observera att det är foto på säsongskortet så ni som vill köpa behöver personligen komma till Arena Skövde. För aktuella öppetider på Arena Skövde, tryck här

  • Hos Träningskonsulten tas inget kort utan kvittot märkt med personnummer tillsammans med giltligt ID är = giltigt säsongskort. Tänk på att skydda kvittot mot slitage då det är en del av ditt säsongskort, t.ex plasta in kvittot eller liknande.


Läs om reglerna för säsongskort HÄR

Blängsmossen

På Blängsmossen finns det ett skidspår på 8 kilometer som spåras vid gynnsamma snöförhållanden. Där åker du gratis och inget spårkort behövs.