Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Tuana Art

Spårkort

Alla som vill åka i längdskidspåren på Billingens fritidsområde behöver köpa ett spårkort. Här hittar du information om korten och aktuella priser.

Dagskort: 60 kr 
Säsongskort: 700 kr 

Alla barn och ungdomar upp till och med 16 år åker gratis i längdskidspåren.

Betalning av spårkort

Betalning av dagskort till Billingens Fritidsområde sker antingen med kort i den betalautomat som finns i anslutning till den stora parkeringen eller via Swish.

Swish-nummer: 123 471 81 77

För att Swish-betalningen ska vara godkänd ska inbetalning ske samma dag som kortet ska användas. Följande text ska lämnas i meddelanderutan: ”Dagskort längdskidor”

Vid köp av flera dagskort på en betalning ska även antalet anges till exempel: ”Dagskort längdskidor 3”.

Säsongskort

Säsongskort säljs på Arena Skövde från och med 20 november 2019. Observera att det är foto på säsongskortet så ni som vill köpa behöver personligen komma till Arena Skövde. Arena Skövde kan ha lång kö till kassan. Mest besökare är det kvällar, på helgerna och under skollov. För att slippa köa är förmiddagar måndag till torsdag bättre. Det går att nyttja friskvårdskuponger för att köpa säsongskort. Säsongskort kostar 700 kr.

Läs om reglerna för säsongskort HÄR

Blängsmossen

På Blängsmossen finns det ett skidspår på 8 kilometer som spåras vid gynnsamma snöförhållanden. Där åker du gratis och inget spårkort behövs.