({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Campingar med resortkänsla

Vill du semestra i Sverige men ändå få utlandskänsla? Då har du hittat rätt. Nedan hittar du fyra tips på campingar med härliga sandstränder, varma pooler, roliga aktiviteter, mysiga restauranger, vackert boende och mer därtill.

 


Daftö Resort – äventyrsresort med pirattema

Strömstad

1x1

På Daftö är varje dag ett äventyr, oavsett om du besöker anläggningen med familjen, vännerna eller kollegorna. Häng med Daftöpiraterna på spännande upptåg och ta del av Bohusläns kaparhistoria. Den bohuslänska naturen kan du uppleva bland annat längs anläggningens vandringsleder eller paddlandes i en kajak i skärgården.

  • På Daftö Resort finns både camping, pirathotell och nöjespark.

Läs mer och boka

 

Hafsten Restort – Femstjärnig resort på västkusten

Uddevalla

Hafsten Resort utanför Uddevalla, bor du i trivsam miljö, alltid med närhet till havet.  Vill du göra något spännande finns det många aktiviteter att välja mellan. Här kan du hyra en kajak, bada i någon av de fyra poolerna eller njut av solen på den fina sandstranden. Vill du hellre ta det lugnt kan du ta en promenad och njuta av den vackra naturen. 

Läs mer och boka

 

Kronocamping - Femstjärnig camping vid Vänerns strand

Lidköping

På femstjärniga KronoCamping i Lidköping bor du nära naturen, staden och Sveriges största sjö, Vänern. Här finns moderna stugor och natursköna campingplatser. Koppla av i anläggningens bastu och bubbelpool, spela äventyrsgolf eller ta ett dopp i de tempererade bassängerna precis utanför campingen.

Läs mer och boka