Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Fotograf: Roger Borgelid

Västsveriges bästa påskpaket

Vill du komma bort en natt och njuta av vårsolen i kombination med god mat, mysigt boende och kanske en aktivitet eller två? Då har vi tipsen för dig.

Baldersnäs Herrgård, Dals Långed

Fira våren och påsken på Baldersnäs Herrgård med vårinspirerad 5-rätters middag och boende i herrgårdsmiljö med vacker utsikt över park och sjö.  Läs mer och boka paket.

Fotograf: Mikael Frendel

Kurorten Mösseberg, Falköping

Njut av spa, god mat och mysigt boende på Kurorten Mösseberg i kombination med ett besök till Trandansen vid Hornborgasjön och Konstrundan Påsk. Läs mer och boka paket.

Fotograf: Sebastian Streith

Påskpaket Alberts, Trollhättan   

Fira påsken på Albert Kök Hotell & Konferens med påskbuffé eller 6-rätters påskmeny. Somna sedan gott på bergshyllan ovanför fallen. Läs mer och boka paket.

Kvarnen i Hyssna, Hyssna

Boka ett skärtorsdagspaket på Kvarnen i Hyssna och se fram emot boende i en gammal bysmedja där det exklusivt moderna möter det gamla och genuina. Kombinera med outdoor Spa, 4-rätters middag samt naturupplevelser och vandringsleder precis utanför dörren. Läs mer och boka paket.

Fotograf: Gert Olsson

Nääs fabriker Hotell och Restaurang, Tollered

Nääs fabriker bor, äter och shoppar du i en genuin bruksmiljö intill sjön Sävelången. Bokar du ett påskpaket här kan du se fram emot en trerätters påskmiddag, övernattning i fina rum, entré till Badhuset och frukost. Läs mer och boka paket.

Styrsö Skäret, Styrsö

Med påsken kommer våren till skärgården och det är dags att öppna dörren till glasverandan och njuta av en första solstund på Pensionat Styrsö Skärets altan. Förutom en försmak på den efterlängtade sommaren innehåller påskpaketet en välkomponerad helgmeny med en eller två övernattningar. Läs mer och boka paket.

Fotograf: Emil Fagander, goteborg.com

Gullmarstrand Hotell & Konferens, Fiskebäckskil

Njut av vår och påsk på Gullmarstrand Hotell och konferens. Här bor du så när havet du kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Promenera eller gå på öns konstvanring, på kvällen serveras en trerätters påskmeny i hotellets restaurang. Läs mer och boka.

Daftö Resort, Strömstad

Daftö Resort är varje dag ett äventyr, oavsett om du besöker anläggningen med familjen, vännerna eller kollegorna. Under påsken har Daftöpiraterna laddat upp med massor av roliga aktiviteter och äventyr. Dessutom har Restaurang Packhuset förberett rätter som tillsammans blir en färgglad och smaskig buffé. Läs mer och boka.

Fotograf: Karin Bjoerk

Thorskogs slott, Västerlanda

Påsken på Thorskogs slott bjuder på ljuvliga middagar i slottsmiljö, påsklunchbufféer med sill och Janssons frestelse etc. och frukostbufféer man bara kan drömma om. Unna dig en stärkande promenad i trolsk urskog för att bättra på aptiten. Eller bara koppla av nersjunken i en fåtölj framför brasan i historisk slottsmiljö. Läs mer och boka paket.

Fotograf: Anders Jonsson

Hafsten Resort, Uddevalla

Hafsten Resort bor du gott i närhet till havet i fullt utrustade stugor, i egen husvagn eller husbil. Under påskhelgen är det full aktivitet med allt ifrån påskäggsjakt, påskbrasa vid sandstranden, häst och vagnåkning till livemusik och påskbufé. Läs mer och boka här.

Villa Sjötorp, Ljungskile

Fira påsken på Villa Sjötorp och njut av lugn och ro i en vacker sekelskiftsvilla från 1901. En kopp kaffe på verandan med utsikt mot havet, en 5 rätters påskaftonsmeny på kvällen och ett besök på konstrundan i Bohuslän med öppna ateljéer är lite av allt du kan uppleva här. Läs mer och boka här.

Fotograf: Roger Borgelid

Vann Spa Hotell & Konferens, Lysekil

Vackert beläget i ett naturreservat vid Gullmarsfjorden ligger VANN Spa Hotell & Konferens. Under påsken möts du av en liten påsköverrraskning på rummet vid ankomst, påskinspirerad trerätters middag på kvällen, sköna stunder i spa och tillgång till vacker natur utanför dörren. För barnfamiljen erbjuds lekrum och barntider i spa. Läs mer och boka här. 

Fotograf: Anne Maj Sporrong

Tanumstrand, Grebbestad

Om du är ute efter lek, bus, bad och äventyr i påsk är Tanumstrand i Grebbestad platsen för dig. I paketet Påsk Family ingår hotellogi med frukost, goda påskmenyer, fri entré till familjebadet och alla påskens aktiviteter som tex cirukusskola med Cirkus Titan. Läs mer och boka här. 

Fotograf: Maja Kristin Nylander

Strandflickornas Havshotell, Lysekil

Möt våren i Lysekil och bo gott på Strandflickornas Havshotell, en charmig sekelskiftsvilla från 1900-talet. Med Pigans pigga påskpaket njuter du bla av en härlig 2-rätters meny på Norra Hamnen 5 med vidunderlig utsikt, shopping med rabatt i stadens butiker och boende i unika rum präglade av kung Oscar II:s frekventa besök i kurorten för över 100 år sedan. Läs mer och boka här.

Stora Hotellet Bryggan, Fjällbacka

Vid bryggkanten i det pittoreska fiskesamhället Fjällbacka ligger boutiquehotellet Stora Hotellet Bryggan. Här kan du möta påsken och förhoppningsvis njuta av den första vårsolen på bryggdäck. I påskpaketet ingår ett glas vin, ägg- och räkmacka samt kaffe på Bryggan vid ankomst, en 3-rätters påskmeny på kvällen och en god natts söm i hotellrum och en härlig frukotsbuffé. Passa även på att besöka KVIRR – Bohusläns konstvandring som håller öppet under påsken. Läs mer och boka här. 

Fotograf: Linda Otterstedt


Påskpaket Expedition Bohuslän

Vi utlovar riktiga äventyr för dig som har nyfikenheten i behåll.  Här hittar du mer paket i Bohuslän.