Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Fotograf: Roger Borgelid

Påskpaket i Västsverige

Vill du komma bort en natt och njuta av vårsolen i kombination med god mat, mysigt boende och kanske en aktivitet eller två? Då har vi tipsen för dig.

Baldersnäs Herrgård, Dals Långed

Fira våren och påsken på Baldersnäs Herrgård med vårinspirerad 5-rätters middag och boende i herrgårdsmiljö med vacker utsikt över park och sjö.  Läs mer och boka paket.

Baldersnäs Herrgård i Dalsland

Fotograf: Jonas Ingman

Kurorten Mösseberg, Falköping

Njut av spa, god mat och mysigt boende på Kurorten Mösseberg i kombination med ett besök till Trandansen vid Hornborgasjön och Konstrundan Påsk. Läs mer och boka paket.

Fotograf: Sebastian Streith

Knistad Herrgård

Fira in vårens antågande med ett påskpaket på mysiga Knistad Herrgård utanför Skövde. Kombinera en skön hotellvistelse med lyxig påskmat, vedeldad bastu och varma bad. Läs mer och boka paketet.

Styrsö Skäret, Styrsö

Med påsken kommer våren till skärgården och det är dags att öppna dörren till glasverandan och njuta av en första solstund på Pensionat Styrsö Skärets altan. Förutom en försmak på den efterlängtade sommaren innehåller påskpaketet en välkomponerad helgmeny med en eller två övernattningar. Läs mer och boka paket.

Fotograf: Emil Fagander, goteborg.com

Gullmarstrand Hotell & Konferens, Fiskebäckskil

Njut av påsken på Gullmarstrand Hotell och konferens. Här bor du så nära havet du kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Promenera vid havet, koppla av i sinnenas relax, njut av en påskdrink på verandan och avsluta dagen med en 3-rätters påskmiddag i hotellets restaurang. Läs mer och boka.

Daftö Resort, Strömstad

Daftö Resort är varje dag ett äventyr, oavsett om du besöker anläggningen med familjen, vännerna eller kollegorna. Under påsken har Daftöpiraterna laddat upp med massor av roliga aktiviteter och äventyr. Dessutom har Restaurang Packhuset förberett rätter som tillsammans blir en färgglad och smaskig buffé. Läs mer och boka.

Fotograf: Karin Bjoerk

Thorskogs slott, Västerlanda

Påsken på Thorskogs slott bjuder på ljuvliga middagar i slottsmiljö, påsklunchbufféer med sill och Janssons frestelse etc. och frukostbufféer man bara kan drömma om. Unna dig en stärkande promenad i trolsk urskog för att bättra på aptiten. Eller bara koppla av nersjunken i en fåtölj framför brasan i historisk slottsmiljö. Läs mer och boka paket.

Fotograf: Anders Jonsson

Hafsten Resort, Uddevalla

Hafsten Resort bor du gott i närhet till havet i fullt utrustade stugor, i egen husvagn eller husbil. Under påskhelgen är det full aktivitet med allt ifrån påskäggsjakt, påskbrasa vid sandstranden, häst och vagnåkning till livemusik och påskbufé. Läs mer och boka här.

Vann Spa Hotell & Konferens, Lysekil

Vackert beläget i ett naturreservat vid Gullmarsfjorden ligger VANN Spa Hotell & Konferens. Under påsken kan du njuta av en påskinspirerad kvällsbuffé, sköna stunder i spa och tillgång till vacker natur utanför dörren. För barnfamiljen erbjuds lekrum, disco, film, påskaktiviteter och barntider i spa. Läs mer och boka här. 

Fotograf: Anne Maj Sporrong

Tanumstrand, Grebbestad

Om du är ute efter lek, bus, bad och äventyr i påsk är Tanumstrand i Grebbestad platsen för dig. I paketet Påsk Family ingår hotellogi med frukost, goda påskmenyer, fri entré till familjebadet och alla påskens aktiviteter som tex Action Zone med hinderbana, pingis och hoppborg. Läs mer och boka här. 

Fotograf: Maja Kristin Nylander

Stora Hotellet Bryggan, Fjällbacka

Vid bryggkanten i det pittoreska fiskesamhället Fjällbacka ligger boutiquehotellet Stora Hotellet Bryggan. Här kan du möta påsken och förhoppningsvis njuta av den första vårsolen på bryggdäck. I påskpaketet ingår ett glas vin, ägg- och räkmacka samt kaffe på Bryggan vid ankomst, en 3-rätters påskmeny på kvällen och en god natts söm i hotellrum och en härlig frukotsbuffé. Passa även på att besöka KVIRR – Bohusläns konstvandring som håller öppet under påsken. Läs mer och boka här. 

Fotograf: Linda Otterstedt

Tofta Herrgård

Tofta Herrgård bor du gott nära havet mellan Marstrand och Kungälv. Bokar du ett påskpaket här kan de se fram emot mysigt boende i den påskpyntade herrgården, trerätters herrgårdsmeny, ett glas mousserande innan middagen, härlig frukostbuffe och vacker natur alldeles utanför knuten. Läs mer och boka här.

 

Möjligheternas magasin, Hampholmen

Här kan du fira påsken med släkt och vänner på en egen ö. I detta dagspaket ingår båttransport samt buffé med både sill och färska skaldjur. Läs mer här.

 

Påsklovspaket i Bohuslän!

Här hittar du paket med mysiga boenden, god mat och roliga aktiviteter för hela familjen. Äggjakter, pysselstunder, målarverkstad och magiska föreställningar är några exempel på vad som finns att uppleva. Hitta ditt Påsklovsäventyr här!