Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

För uppdaterad information om coronaviruset (COVID-19), besök Folkhälsomyndighetens webbplats

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Roger Borgelid

Påskpaket i Västsverige

Vill du komma bort en natt och njuta av vårsolen i kombination med god mat, mysigt boende och kanske en aktivitet eller två? Då har vi tipsen för dig.

Baldersnäs Herrgård, Dals Långed

Fira våren och påsken på Baldersnäs Herrgård med vårinspirerad 3-rätters middag och boende i herrgårdsmiljö med vacker utsikt över park och sjö.  Läs mer och boka paket.

Baldersnäs Herrgård i Dalsland

Fotograf: Jonas Ingman

Kurorten Mösseberg, Falköping

Njut av spa, god mat och mysigt boende på Kurorten Mösseberg i kombination med ett besök till Trandansen vid Hornborgasjön och Konstrundan Påsk. Läs mer och boka paket.

Fotograf: Sebastian Streith

Knistad Herrgård

Fira in vårens antågande med ett påskpaket på mysiga Knistad Herrgård utanför Skövde. Kombinera en skön hotellvistelse med lyxig påskmat, vedeldad bastu och varma bad. Läs mer och boka paketet.

Styrsö Skäret, Styrsö

Med påsken kommer våren till skärgården och det är dags att öppna dörren till glasverandan och njuta av en första solstund på Pensionat Styrsö Skärets altan. Förutom en försmak på den efterlängtade sommaren innehåller påskpaketet en välkomponerad helgmeny med en eller två övernattningar. Läs mer och boka paket.

Fotograf: Emil Fagander, goteborg.com

Gullmarstrand Hotell & Konferens, Fiskebäckskil

Njut av påsken på Gullmarstrand Hotell och konferens. Här bor du så nära havet du kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Promenera vid havet, koppla av i sinnenas relax, njut av en påskdrink på verandan och avsluta dagen med en 3-rätters påskmiddag i hotellets restaurang. Läs mer och boka.

Daftö Resort, Strömstad

Daftö Resort är varje dag ett äventyr, oavsett om du besöker anläggningen med familjen, vännerna eller kollegorna. Under påsken har Daftöpiraterna laddat upp med massor av roliga aktiviteter och äventyr. Dessutom har Restaurang Packhuset förberett rätter som tillsammans blir en färgglad och smaskig buffé. Läs mer och boka.

Fotograf: Karin Bjoerk

Thorskogs slott, Västerlanda

Påsken på Thorskogs slott bjuder på ljuvliga middagar i slottsmiljö, kaffe och hembakt  och frukostbufféer man bara kan drömma om. Unna dig en stärkande promenad i trolsk urskog för att bättra på aptiten. Eller bara koppla av nersjunken i en fåtölj framför brasan i historisk slottsmiljö. Läs mer och boka paket.

Fotograf: Anders Jonsson

Hafsten Resort, Uddevalla

Hafsten Resort bor du gott i närhet till havet i fullt utrustade stugor, i egen husvagn eller husbil. Under påskhelgen är det full aktivitet med allt ifrån påskäggsjakt, påskbrasa vid sandstranden, äventyrsgolf och påskbuffé. Läs mer och boka här.

Vann Spa Hotell & Konferens, Lysekil

Vackert beläget i ett naturreservat vid Gullmarsfjorden ligger VANN Spa Hotell & Konferens. Under påsken kan du njuta av en god middag, sköna stunder i spa och tillgång till vacker natur utanför dörren. För barnfamiljen erbjuds lekrum, film  och barntider i spa. Läs mer och boka här. 

Fotograf: Anne Maj Sporrong

Tanumstrand, Grebbestad

Om du är ute efter lek, bus, bad och äventyr i påsk är Tanumstrand i Grebbestad platsen för dig. I paketet påsk family ingår hotellogi med frukost, god påskmeny, fri entré till familjebadet och alla påskens aktiviteter som skattjakt och ponnyridning. Läs mer och boka här. 

Fotograf: Maja Kristin Nylander

Bryggan Fjällbacka

Vid bryggkanten i det pittoreska fiskesamhället Fjällbacka ligger Bryggan Fjällbacka. Här kan du möta påsken och förhoppningsvis njuta av den första vårsolen på bryggdäck. I påskpaketet ingår ett glas vin, ägg- och räkmacka samt kaffe på Bryggan vid ankomst, en 3-rätters påskmeny på kvällen och en god natts söm i hotellrum och en härlig frukostbuffé. Passa även på att besöka KVIRR – Bohusläns konstvandring som håller öppet under påsken. Läs mer och boka här. 

Fotograf: Linda Otterstedt

Villa Sjötorp, Ljungskile

Vill du njuta av av lugn och ro i en vacker sekelskiftsvilla från 1901 ska du bege dig till Villa Sjötorp. Här kan du välja mellan paket med påsktema på 1-3 dagar under påsken. Kombinera din vistelse med golf, vandring, cykling eller varför inte gå på konstvandring. Läs mer och boka paket här.

Fotograf: Roger Borgelid

Stora hotellet, Fjällbacka

I det pittoreska fiskesamhället Fjällbacka ligger boutiquehotellet Stora Hotellet. Här bor du i en inspirerande miljö med närhet till havet. Bokar du ett påskpaket här kan du se fram emot boende i dubbelrum, ett glas mousserande vid incheckning, 4-rätters middag och en härlig frukostbuffé. Läs mer och boka paket här.

Strömstad Spa & Resort, Strömstad

Tio meter från havet, mitt i den bohuslänska skärgården får du en härlig upplevelse med hela familjen på Strömstad Spa & Resort. Bokar du ett påsklovspaket här kan du se fram emot övernattning i dubbelrum, entré till Spa och Relax, middagsbuffé, barnens Resort program och en härlig frukostbuffé. Läs mer och boka paket här.

Strandflickornas Havshotell, Lysekil

Bo på Strandflickornas fina Havshotell vid havet, tag en härlig promenad längs med bryggorna och njut av en härlig 3-rätters påskmeny. Bokar du Pigans pigga påskpaket kan du även se fram emot påsk-kaka med kaffe i det vackra orangeriet, ett glas mousserande före maten, mysigt boende och en härlig frukostbuffé. Läs mer och boka paket här.

Fotograf: Carina Gran

Hotell Smögens Hafvsbad, Smögen

Njut av våren och fira påsk i dagarna två på Smögens Hafvsbad. Starta din vistelse med en kopp kaffe i den varma vårsolen, luta dig tillbaka i bubbelpoolen eller ta en promenad på de fina vandringslederna, avsluta dagen med en fördrink och en välkomponerad 3-rättersmiddag. Dag två  njuter du av en god frukost, lunch och middag. Läs mer och boka paket här.

Salt & Sill, Klädesholmen

Checka in på Salt & Sill, Sveriges första flytande hotell, under påskhelgen och njut av lugnet vid havet. Efter en härlig påskbuffé somnar du gott med vågornas kluckande utanför fönstret. Dagen efter dukas frukosten upp och gör dig redo för en dag på Tjörn. Läs mer och boka paket här.

Restaurang och hotell Salt och Sill på Klädesholmen

Fotograf: Tony Meyer

Grand Hotel Marstrand, Marstrand

Checka in på Grand Hotel Marstrand, ta en uppfriskande promenad, spana in konstvandringen på ön och njut av vacker skärgårdsmiljö. På kvällen serveras en 3-rätters påskmeny och natten tillbringas 4-stjärnigt med en påminnelse om kungatiden. Dagen efter dukas en härlig frukostbuffé upp. Läs mer och boka paket här.

Bohusgården Hotell & Konferens, Uddevalla

Bohusgården Hotell & Konferens bor du nära Byfjorden och dess fantastiska utsikt. Bokar du ett påskpaket här kan du se fram emot boende i dubbelrum, mousserande vin, give away, tillgång till spa med bland annat bastu och takbaljor utomhus, påskinspinspirerad bistrobuffé och en stor hotellfrukost. Läs mer och boka paket här.

Norrqvarn Hotell & Konferens, Lyrestad

Norrqvarn Hotell & Konferens bor du med Göta kanal som inramning. Med paketet ”Påskmiddag med boende” kan de se fram emot en stämningsfylld påskhelg med bla vedeldad bastu och badtunna, fördrink och 3-rätter middag, övernattning i dubbelrum och en generös frukostbuffé. Läs mer och boka paket här.

Norrqvqarn Hotell & Konferens.

Bokenäset, Uddevalla

I hjärtat av Bohuslän, med utsikt över Koljöfjorden ligger Bokenäset Hotell & Konferens. Väljer du att fira påsken här kan de se fram emot boende i mysiga lägenheter, frukost i restaurangen och tillgång till gym. Spa, påsklunch, middag och brunch finns att välja till för att förgylla påsken lite extra. Läs mer och boka paket här. 

Kustnära B&B och Konferens, Hamburgsund

Mitt bland kust och landsbygd, mellan Smögen och Strömstad i norra Bohuslän, ligger Kustnära B&B och Konferens. Bokar du ett påskpaket här kan du se fram emot boende i dubbelrum, värmande minspa, påskinspirerad frukost,  påskägg till alla barn och härliga strandpromenader. Läs mer och boka paket här.

Fotograf: Bertil Andersson