({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
 • Fotograf: Arken Hotel & Art Garden Spa

Spa-paket i Västsverige

I Västsverige finns ett stort antal härliga spaanläggningar som erbjuder såväl härliga vattenupplevelser som avkopplande behandlingar och givetvis god mat. Boka in ett spa-paket och återvänd hem som en ny människa. Nedan hittar du tips på Spa-paket med det lilla extra.

 

VANN Spa Hotell & Konferens, Lysekil

Vackert beläget i ett naturreservat vid Gullmarsfjorden finner du VANN Spa Hotell & Konferens. Här går du från stressad och småtrött till harmonisk, utvilad och energiladdad i ett hus som omfamnar vattnet som livets källa. Framåt kvällen väntar en god middag i restaurangen och en skön säng.

Pakettips på Vann:

Fotograf: Vann Spa


Hotell Smögens Hafvsbad, Smögen

Njut av lugnet, stillheten och känslan av det mäktiga lite vilda längst ute vid Västerhavet. Sov i skandinaviskt ljusa rum där ljuset tar sig in genom stora fönsterpartier och njut av nyfångad fisk och skaldjur i restaurangen. Upptäck havsbadets tvagningsritual eller unna dig en behandling av hotellets terapeuter. Slappna av i jacuzzin eller i havsbadet. Du kan även ge dig ut på en skärgårdstur eller skaldjurssafari.

Pakettips på Smögens Hafvsbad:


Kurorten Mösseberg, Falköping

En vistelse på Kurorten Mösseberg är en resa i tiden. Ända sedan 1867 har hotellet varit en plats för rekreation och inspiration. Här kan du njuta av olika behandlingar som klassisk massage, hot stone massage, kurbad, fotbehandlingar, manikyr och ansiktsbehandlingar. Efter en avkopplande dag kan du äta en härlig middag på Arvids Restaurang & Bar för att sedan somna gott.

Pakettips på Kurorten Mösseberg:

Fotograf: Kurorten Mösseberg


Stenungsbaden. Stenungsund

Stenungsbaden ligger dryga halvtimmen från Göteborg och är en nästintill magisk plats. Här bor du havsnära, bara ett stenkast från kajen och det salta Bohuslänska vattnet. Hit  kan du komma både för att uppleva sköna varma stunder, umgås med vänner eller köra ett hårt träningspass. Njut av varma källor, jacuzzi, wellnesspool, ett bastulandskap.... eller varför inte ta ettt dopp i havet efter en skön stund i den härliga bastuflotten.

Pakettips på Stenungsbaden: 

 • Spapaketet    
                                                        


Marstrands Havshotell, Marstrand

Marstrands Havshotell ligger på den yttersta kajen innan havet tar över. Här finner du avkopplande boende, överraskande mat och ett salt spa. Med andra ord ett hotell att uppleva. Dessutom närhet till hav och häll på världens västligaste uteservering och rejäl omtanke à la Västkusten. Välkommen till ett saltare Marstrand. Under 1 timme från Göteborg.

Pakettips på Marstrand Havshotell:

Fotograf: Amplifyphoto/ Markus Holm


Strömstad Spa & Resort, Strömstad

Tio meter från havet, mitt i den bohuslänska skärgården får du en härlig upplevelse på Strömstad Spa & Resort. Hit kommer ofta den med förkärlek till golf eller segling, men lika ofta den som vill njuta av smakrik mat, exotisk miljö och avkopplande spa. Förutom att spela golf och gå på spa kan du följa med på turer och räktrålning till havs.

Pakettips på Strömstad Spa & Resort:         


Hindåsgården Konferens & Spa

Hindåsgården Konferens & Spa, strax utanför Göteborg, kan du mötas och umgås med kollegor eller nära och kära i en lugn och avkopplande miljö. I spa- och relaxavdelning, som går under namnet Skogens Källa, kan du ta ett dopp i poolen, träna i gymmet eller njuta av värmen i ångbastun eller den traditionella bastun.  Under din vistelse kan du även utmana familj och vänner i en omgång biljard eller dart, ta en skogspromenad, ett dopp i sjön eller åka längdskidor om du besöker Hindåsgården vintertid.

Paktettips på Hindåsgården Konferens & Spa:

Fotograf: Lantmäteriet


Bohusgården Hotell & Konferens, Uddevalla

Bohusgården Hotell och Konferens är beläget i södra Uddevalla, i hjärtat av Bohuslän.
Hit kan du komma för att vara aktiv eller bara koppla av. I hotellets poolområde finns en större pool, bubbelpool, oljeörtbadkar, varma takbaljor utomhus, olika bastur, mörkerterapi och relax. På 15 minuters promenad hittar du Uddevalla centrum med mysiga caféer och shopping. Precis nedanför hotellet går den vackra strandpromenaden som blivit utsedd till Sveriges vackraste väg. 

Pakettips på Bohusgården Hotell & Konferens:

 • Fredagsmys    
                                  
 • Lördagsmys                                    

Tanumstrand, Grebbestad

I Fjällbacka skärgård, en av Sveriges vackraste platser, finner du Tanumstrand. Oavsett om du är här för att arbeta, träna, koppla av, njuta av bastu och bad, gå på spa eller äta gott, finns allt du behöver på TanumStrand. En plats bland klippor och skär vid Skagerraks strandkant.

Pakettips på Tanumstrand:

                       

Fotograf: Maja Kristin Nylander


Nösund Havshotell, Orust

Nösunds lilla by har i århundraden varit en plats dit människor har tagit sig för att finna välbefinnande både för kropp och själ. Idag fortsätter Nösunds gamla traditioner med mat och boende i en genuin skärgårdsidyll. Hit kan du komma året om som konferensgäst, privatgäst eller med ditt bröllopssällskap och njuta av vällagad mat och sjunka ner i det sköna saltvattenspat.

Pakettips på Nösund Havshotell:

 • Havsbadspa         
                                  


Arken Hotel & Art Garden Spa, Göteborg

Längst ut på klipporna vid Göteborgs hamn ligger Arken Hotel & Art Garden Spa. Ett unikt konferens- och spahotell där havet, naturen och konsten alltid är närvarande. En mötesplats där stressnivån sjunker samtidigt som välbefinnandet och kreativiteten ökar. Denna oas av njutning och avkoppling ger en förstklassig paus i vardagen endast 15 minuter från centrala Göteborg. 

Pakettips på Arken Hotel & Art Garden Spa:

Fotograf: Arken Hotel & Art Garden Spa


Sankt Jörgen Park , Göteborg

Sankt Jörgen Park kan du se fram emot en lugn oas men ändå närhet till stadens utbud. Tänk energi, inspiration och aktivitet men ändå avkopplande, exklusiva och sköna upplevelser i en rofylld värld. Här väntar ett spectra av tänkbara möjligheter, en drink i baren, ett glas bubbel i Orangeriet, ett träningspass om du har spring i benen eller så hoppar du direkt i badrocken och landar på spa! 

Pakettips på Sankt Jörgen Park:

Fotograf: Jonas Ingman @ Bruksbild

 

Hitta fler spahotell i Västsverige här.

Hitta fler spahotell i Göteborg här.

 

Andra har också läst: