Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Overlay over image

Eventyr for nysgjerrige!

Visste du att noen snøleoparder spiser iskrem på tirsdager? At haier synker om de slutter å svømme? Eller at Grace Kelly eide gensere fra Bohus Stickning? Hos oss i Bohuslän fins det mange snodige...

Nordens Ark

HUNNEBOSTRAND. Nordens Ark er en zoologisk park med utrydningstruede dyrearter fra hele verden. Her kan du bli kjent med amurtiger, snøleopard, ulv, det lille pattedyret pallaskatt, jerv og små pandaer. Men parken har også klappevennlige dyr som svensk fjellku, Gutefår og Gotlandskaniner.

Havets Hus

LYSEKIL. Opplev en verden i blått, grønt og turkis. Om du vil oppleve livet under havoverflaten er Havets Hus det rette stedet å reise til. Her møter du Kattegat og Skagerraks mest fasinerende arter – alt fra småflekket rødhai til fiskearten knurr. Nå dykker vi!

Bohusläns museum

UDDEVALLA. Med sine varierte utstillinger og program med alt fra forelesninger, musikkaftener og temadager der Bohuslän er i fokus, byr Bohusläns museum på en reise gjennom tid og rom. Opplev historikken, samtidskunsten og landskapet Bohuslän. Gratis entré og åpent 362 dager i året.

Vitlycke museum

TANUMSHEDE. Et besøk på Vitlycke museum betyr det samme som å reise 3000 år tilbake i tid. Gjennom levende utstillinger og unike miljøer får du et fantastisk innblikk i hverdagen slik den fortonte seg i bronsealderen. Det er en selvfølge å benytte sjansen til å se på de tusener av helleristninger som også står på Unescos verdensarvsliste.

Kosterhavets nationalpark

STRØMSTAD. Med rundt 12 000 unike dyrearter og vekster er Kosterhavet Sveriges mest artsrike havområde. Her kan du utforske livet både til vanns og til lands. Å padle, vandre, snorkle, drive med fugletitting og fiske er bare noen av aktivitetene du kan foreta deg.

Nordiska Akvarellmuseet

SKÄRHAMN. På Nordiska Akvarellmuseet er all kunst basert på vann, pigment og papir. Her kan du se spennende utstillinger fra hele verden, lytte til interessante foredrag og nyte konserter. Alt sammen i et helt vannvittig spesielt miljø – midt i den Bohuslänske skjærgården.

Med rom for eventyr

Når du drar på ekspedisjon til Bohuslän kan du velge mellom mange flotte hotell uansett om du er på familiereise med barn, eller på weekendtur med voksne. Vi ønsker deg et skikkelig nysgjerrig ferieopphold!

Gjør deg klar for et ekte eventyr!

Alle vellykkede reiser starter med litt planlegging og organisering. Her kan du laste ned brosjyren vår med kart.