({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Gå till innehåll Tillbaka till början

Bohusläns bästa påskpaket

Upplev påsken och våren i Bohuslän. Kombinera god mat, mysigt boende och spännande aktiviteter för hela familjen. Vi utlovar riktiga äventyr för dig som har nyfikenheten i behåll. Välkommen till Expedition Bohuslän!

 

Här hittar du påskpaket från Styrsö i södra till Strömstad i norra Bohuslän:

Pensionat Styrsö Skäret, Styrsö

Pensionat Styrsö Skäret kan du slappna av i en gammaldags atmosfär. Dörren till glasverandan öppnas och du kan njuta av en första solstund på Pensionatets altan. Förutom en försmak på den efterlängtade sommaren innehåller påskpaket en välkomponerad helgmeny med en eller två övernattningar. Läs mer och boka.

 

Grand Hotel Marstrand, Marstrand

Grand Hotel Marstrand äter du gott och bor i stilfullt inredda rum, allt förpackat i en spektakulär skärgårdsmiljö. Här kan du promenera på öns vackra vandringsled som tar dig runt hela Marstrandsön eller passa på att besöka ön konstvandring. På kvällen serveras en trerätters påskmiddag i hotellets restaurang. Läs mer och boka.

Fotograf: Roger Borgelid

 

Marstrands Havshotell, Marstrand

Fira påsken på Marstrands Havshotell alldeles vid havet. Hotellet ligger den yttersta kajen innan havet tar över. Här kan du promenera runt ön eller koppla av i hotellets spa med varma hällar, bubblande pooler, iskalla hinken och ångande bastur. I restaurangen serveras "Ottos Hav & Land " - en buffé med rätter från både hav och land. Läs mer och boka.

 

Stenungsbaden Yacht Club, Stenungsund

Ta med familjen och fira påsk på Stenungsbaden Yacht Club. Här ingår övernattning i familjerum, ekologisk frukost, tillgång till träning samt roliga aktiviteter på hotellet. Läs mer och boka.

Fotograf: Barn äter på Stenungsbaden Yacht Club

 

Tofta Herrgård, Lycke

Endast en halvtimme från Göteborg, nära havet mellan Marstrand och Kungälv, ligger Tofta Herrgård. Här kan du slappna av och njuta av harmonin mitt i det vackra kulturlandskapet. Fira påsk och vår i herrgården med anor från 1500-talet. Under påskhelgen får du 25% rabatt på boendepaket. Läs mer och boka.

 

Salt & Sill, Klädesholmen

Starta påskfirandet hos Salt och Sill med en härlig middagsbuffé. Njut av lugnet och kluckandet på vårt flytande hotell och vakna upp till en framdukad frukost. Missa inte  heller Konstvandringen som drar igång i Södra Bohuslän under Långfredagen, många av Tjörns konstnärer öppnar upp sina ateljéer. Läs mer och boka.

Fotograf: salt & sill

 

Slussens Pensionat och Hallins hus, Orust

Boka in hela påskhelgen på Slussens Pensionat och Hallins hus. Upplev god mat och mysigt boende alldeles intill vattenlinjen. Promenera utmed havet och njut av vackra utsikter, på eftermiddagen väntar en skön avkoppling i den vedeldade havsbastun. Läs mer och boka.

 

Nösunds Havshotell, Orust

Fira påsk och ha det gott vid Nösunds Havshotell. Övernattning i dubbelrum, besök i hotellets spa med varma pooler, ljusterapi och bastu. Koppla sedan av i restaurang med en god trerättersmeny. Läs mer och boka.

Fotograf: sbt

 

Thorskogs slott, Västerlanda

Påsken på Thorskogs slott bjuder på ljuvliga middagar i slottsmiljö, påsklunchbufféer med sill och Janssons frestelse etc. och frukostbufféer man bara kan drömma om. Unna dig en stärkande promenad i trolsk urskog för att bättra på aptiten. Eller bara koppla av nersjunken i en fåtölj framför brasan i historisk slottsmiljö. Läs mer och boka här.

Fotograf: Anders Jonsson

 

Villa Sjötorp, Ljungskile

Fira påsken på Villa Sjötorp och njut av lugn och ro i en vacker sekelskiftsvilla från 1901. En kopp kaffe på verandan med utsikt mot havet, en 5 rätters påskaftonsmeny på kvällen och ett besök på konstrundan i Bohuslän med öppna ateljéer är lite av allt du kan uppleva här. Läs mer och boka här.


Hafsten Resort, Uddevalla

Hafsten Resort bor du gott i närhet till havet i fullt utrustade stugor, i egen husvagn eller husbil. Under påskhelgen är det full aktivitet med allt ifrån påskäggsjakt, påskbrasa vid sandstranden, häst och vagnåkning till livemusik och påskbufé. Läs mer och boka här.

 

Bohusgården Hotell & Konferens, Uddevalla

Fira påsken på Bohusgården Hotell & Konferens med närheten till Byfjorden och dess fantastiska utsikt. Njut av promender i den vackra omgivningen och även avkoppling i hotellets spa med bland annat bastulandskap och varma takbaljor utomhus. På kvällen serveras en påskinspirerad bistrobuffé. Läs mer och boka.

 

Best Western Hotel Carlia, Uddevalla

Boka in påsken på Hotell Carlia och njut av en tvårätters middag, en god nattssömn i dubbelrum, härlig hotellfrukost och påskpresent vid ankomst. På dagen kan du vandra längs kusten på den vackra Strandpromenaden och blicka ut över havet eller ta en shoppingrunda. Läs mer och boka här.

 

Slipens Hotell, Fiskebäckskil

Tillbringa påsken på Slipens Hotell med härliga promenader i vårsolen, avkoppling i bastuflotte och jacuzzi på bryggan utanför Hotellet samt god mat på Brygghuset. Somna gott i något av rummen som alla har en helt egen personlighet baserad på skrönor, fiskarhistorier och berättelser. Läs mer och boka. 

 

Gullmarstrand Hotell & Konferens, Fiskebäckskil

Njut av vår och påsk på Gullmarstrand Hotell och konferens. Här bor du så när havet du kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Promenera vid havet eller njut av vårsolen på verandan. På kvällen serveras påskinspirerad mat i hotellets restaurang. Läs mer och boka.

 

Strandflickornas Havshotell, Lysekil

Möt våren i Lysekil och bo gott på Strandflickornas Havshotell, en charmig sekelskiftsvilla från 1900-talet. Med Pigans pigga påskpaket njuter du bla av en härlig 2-rätters meny på Norra Hamnen 5 med vidunderlig utsikt, shopping med rabatt i stadens butiker och boende i unika rum präglade av kung Oscar II:s frekventa besök i kurorten för över 100 år sedan. Läs mer och boka.

 

Vann Spa Hotell & Konferens, Lysekil

Vackert beläget i ett naturreservat vid Gullmarsfjorden ligger VANN Spa Hotell & Konferens. Under påsken möts du av en liten påsköverrraskning på rummet vid ankomst, påskinspirerad trerätters middag på kvällen, sköna stunder i spa och tillgång till vacker natur utanför dörren. För barnfamiljen erbjuds lekrum och barntider i spa. Läs mer och boka här.

Fotograf: VANN SommarResort

 

Hotell Kungshamn, Kungshamn

Ta med familjen och fira hela påskhelgen på Hotell Kungshamn. Här bor ni i ett toppmodernt boende beläget på en klippa mitt i centrala Kungshamn. På rummet väntar påskägg till barnen och en överraskning till föräldrarna. I resturangen äter ni gott - påskbuffe, middag och brunch - allt med utsikt över Kungshamns inlopp. Läs mer och boka. 

Fotograf: Sotenäs Turism

 

Johannesviks Camping, Kungshamn

Belägen i en naturskön dalgång bland de bohuslänska bergen ligger Johannesvik Camping. Här finns boende i stugor och campingplatser. Till påsk kan du ta med hela familjen eller kompisgänget för skön avkoppling. I boendepaketet ingår frukostbuffé för fyra personer, lakan och slutstäd samt tillgång tilll bastuflotte med relaxavdelning. Läs mer och boka.Hotell Smögens Hafvsbad, Smögen

Fira påsk på Smögen och mysiga Smögens Hafvsbad. . Middag, övernattning i dubbelrum och entré till hotellets spa där du kan upptäcka hafvsbadets tvagningsritual och tvaga dig som förr med produkter från nu. Här finns även behanlingar eller varför inte ett bad i poolen eller jacuzzin. Läs mer och boka.

Fotograf: Smögens Havsbad

 

Bohus-Malmön Pensionat, Bohus-Malmön

På natursköna och attraktiva Bohus-Malmön ligger Bohus-Malmöns Pensionat. Fira påsken här med påsk-buffé, livemusik och boende i dubbelrum. Stanna en extra natt och njut av god mat på  Restaurang Malmöns Brygga. På Påskafton tänds även påskbrasan uppe vid vattentornet och nästan hela ön går traditionsenligt dit. Läs mer och boka.

Fotograf: Gunilla Jakobsson


Stora Hotellet Bryggan, Fjällbacka

Vid bryggkanten i det pittoreska fiskesamhället Fjällbacka ligger boutiquehotellet Stora Hotellet Bryggan. Här kan du möta påsken och förhoppningsvis njuta av den första vårsolen på bryggdäck. I påskpaketet ingår ett glas vin, ägg- och räkmacka samt kaffe på Bryggan vid ankomst, en 3-rätters påskmeny på kvällen och en god natts söm i hotellrum och en härlig frukotsbuffé. Passa även på att besöka KVIRR – Bohusläns konstvandring som håller öppet under påsken. Läs mer och boka.

Fotograf: Åsa Dahlgren

 

Kustnära B&B och Konferens, Hamburgsund

Kustnära B&B ligger endast fem kilometer från Hamburgsund. Förutom en naturskön omgivning ligger världsarvet med hällristningarna i Tanum, djurparken Nordens Ark och undervattensakvariet Havets Hus en kort biltur bort. Under påsken finns ett rabatterat erbjudande.  Läs mer och boka.

Fotograf: Bertil Andersson


Tanumstrand, Grebbestad

Om du är ute efter lek, bus, bad och äventyr i påsk är Tanumstrand i Grebbestad platsen för dig. I paketet Påsk Family ingår hotellogi med frukost, goda påskmenyer, fri entré till familjebadet och alla påskens aktiviteter som tex cirukusskola med Cirkus Titan. Läs mer och boka.

Fotograf: Tanumstrand

 

Hotell Tanums Gestgifveri, Tanumshede

Fira påsk på Hotell Tanums Gestgifveri, en av Sveriges äldsta restauranger. Under påsken kan du bo gott, njuta av eftermiddagskaffe med kaka, en 3-rätters påskmiddag samt en härlig frukostbuffé. Väljer du att komma på långfredagen (30 mars) så serveras skaldjursbuffé istället för 3-rätters. I området finns en uppsjö av aktiviteter och sevärdheter - hällristningar, fotvandra på Kynnefjäll, paddla kanot i djupaste Bullarskogarna eller kajak på det salta havet. Du kan också spela golf eller gå guidad tur i Camilla Läckbergs deckarvärld. Läs mer och boka.

Fotograf: Tomas Sandstrom


Daftö Resort, Strömstad

Daftö Resort är varje dag ett äventyr, oavsett om du besöker anläggningen med familjen, vännerna eller kollegorna. Under påsken har Daftöpiraterna laddat upp med massor av roliga aktiviteter och äventyr. Dessutom har Restaurang Packhuset förberett rätter som tillsammans blir en färgglad och smaskig buffé. Läs mer och boka.

Fotograf: Karin Bjoerk

 

Lagunen Camping & Stugor, Strömstad   

Vill du bo nära både natur och Strömstads charmiga stadskärna ska du bege dig till Lagunen Camping och Stugor. Under påsken kan du kombinera ditt boende med bla pysselstuga och äggjakt för barnen, traditionsenlig påskbrasa på stranden och korvgrillning vid Grillstugan. Läs mer och boka här.

Fotograf: Bo Andreasson


Strömstad Spa & Resort, Strömstad

Tio meter från havet, mitt i den bohuslänska skärgården ligger Strömstad Spa och Resort. Ta med familjen och möt våren i Strömstad. Välj mellan en tur till spännande Koster eller en promenad i Nötholmen – naturreservatet som ligger precis vid hotellet. Passa även på att koppla av i den stora spa- och relaxavdelning. Läs mer och boka.

 

Scandic Laholmen, Strömstad

Unna dig vårlyx och avkoppling under påsken på Scandic Lahomen. På  Långfredag och påskafton bjuds det på härlig påskbuffé i hotellets restaurang. Läs mer och boka. 

Fotograf: Laholmen Hotell

 

Tillbaka till Expedition Bohuslän >>

Destination