({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Jesper Orrbeck Photography

Brainstorming på västkusten

Gör dig redo för en aktiv konferens på västkusten. Vi har samlat ett gäng annorlunda aktiviteter som aktiverar hjärnan. Walk and talk, kluriga middagsgåtor och fängslande möten är några av tipsen.

 

Konferens med Fängslande möte

 Marstrand

MARSTRANDS HAVSHOTELL. Marstrands Havshotell ligger på Koön, precis intill färjeläget till Marstrandsön. Rakt över vattnet från hotellet vakar Carlstens Fästning över sina öar. Den har en fängslande historia som kan få den mest luttrade att huttra till. Kombinera konferensen med en guidad tur genom tid och rum till seklen när fästningen var som mest aktiv. Hör historier om de många fångar som byggde fästning. Visste du till exempel att det suttit endast en kvinnlig fånge på Carlsten?

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med Walk and Talk

 Strömstad

DAFTÖ RESORT. På Daftö i Strömstad är konferensmöjliheterna många. Alltifrån ett dagsmöte i exklusiv stuga till flerdagskonferens med övernattning, god mat och salta utomhusaktiviteter. En av aktiviteterna är Walk & Talk där naturen och de salta vindarna öppnar upp för ny energi och nya idéer.

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med Walk and Talk

 Uddevalla

BEST WESTERN CARLIA. Carlias konferenscentra erbjuder unika och välutrustade möteslokaler och konferenspaket som passar både stora och mindre sällskap. Kombinera din vistelse med en energigivande promenad i den kyliga höst och vinterluften på den populära strandpromenaden, mellan mötena eller för att runda av en innehållsrik dag. 

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med Kluredo - virtuellt mordmysterium 

 Kungälv

TOFTA HERRGÅRD. I denna lugna och vackra oas, mellan Marstrand och Kungälv, lurar ett mordmysterium. Ta med kollegorna på en klurig aktivitet där ni som detektiver försöker lösa mordet. Här arbetar man i små team på 2-4 personer och använder en Kluredo-app i sin egna telefon för att navigera och leta efter virtuella vittnen, lösa gåtor/utmaningar i verkligheten och eliminera både misstänkta och mordvapen för att knäcka fallet och avslöja mördaren. 

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med Historisk Stadsvandring

 Marstrand

GRAND HOTEL MARSTRAND. Här träffas ni i en avkopplande miljö, på Marstrandsön, med en vacker utsikt över hamnen. Ta en paus mellan mötena och gå med på en guidad historisk stadsvandring som ger både frisk luft och många spännande historier från ön. 

Läs mer och boka här

 

 

 

FLER KONFERENSTIPS I BOHUSLÄN

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Bohuslän finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Bohuslän som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Bohuslän.