({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Madeleine Landley

Gruppaktiviteter med mat-tema på västkusten

Vad sägs om att boka in en aktivitet med mat-fokus på nästa konferens? På västkusten finns mycket roligt att hitta på, eller vad sägs om att baka hönökakor, gå på chokladprovning eller lägga in egen sill?

 

Konferens med salta skaldjur och bad

 Smögen

HOTELL SMÖGENS HAFVSBAD. Längst ute vid Västerhavet, på ön Smögen, njuter ni av lugnet och stillheten. Boka en konferens och upplev en vintervistelse på Smögen tillsammans med kollegorna. Salta konferensen med skaldjursprovning i en egen sjöbod, ett dopp i vinterhavet eller ett besök i den heta bastun längst klipporna.

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med Hönökaksbak

 Hönö

HAVSKATTEN. Ute på Hönö i Göteborgs norra skärgård kan ni konferera i härlig skärgårdsmiljö. Som aktivitet lär ni er baka äkta Hönökaka över öppen vedeldad bakugn. Ni blir guidade genom bakets olika faser, och i väntan på jäsningen bjuds det på fika med färska kanelbullar. 

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med ostronprovning

 Hamburgsund

KUSTNÄRA B&B KONFERENS. Mitt bland kust och landsbygd, mellan Smögen och Strömstad i norra Bohuslän, ligger Kustnära B&B och Konferens. Här kan ni kombinera mötet eller konferensen med en ostronupplevelse där ni får lära er mer om ostron och hur dessa delikatesser öppnas. 

Läs mer och boka här

 

 

 

 

 

Konferens med chokladprovning

 Strömstad

SCANDIC LAHOLMEN. Förankrad i Strömstads karga bohusklippor, med det salta Kosterhavet utanför fönstren, hittar du Scandic Laholmen. Här erbjuds konferensupplevelser med generösa helhetsupplevelser, både för den lilla ledningsgruppen och den stora kick-offen. Kombinera din träff med en chokladprovning a la Vidal - en uppskattad aktivitet. 

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med sillinläggning

 Tjörn

SALT & SILL. Nästa konferens i Sveriges första flytande hotell? Här träffas ni i moderna konferenslokaler i Bohusläns yttre skärgård och med ett stort aktivitetsutbud som ger rätt mängd sälta till ert möte. Sillens historia gör sig påmind här och vad passar bättre än att, tillsammans med hotellet kockar, lägga in er egen sill i den mysiga matstudion. 

Läs mer och boka här

 

 

 

FLER KONFERENSTIPS I BOHUSLÄN

 

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Bohuslän finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Bohuslän som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Bohuslän.