({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Fotograf: Jesper Orrbeck

Teambuilding med salta vindar på västkusten

Rolig teambuilding, aktiviteter och samarbetsövningar som stärker gruppen och lagandan. Ta med kollegorna på en aktiv konferens i Bohuslän.

 

En aktiv konferens vid havet

 Tanumstrand, Grebbestad

TanumStrand är ett av Bohusläns största möteshotell för större möten men också mysiga sjöbodar med salta havsvindar in på knuten för mindre sällskap. Oavsett storlek så finns det möjlighet att skapa en aktiv konferens med hälsa och träning i fokus. Den aktiva dagen kan även avslutas med en avslappnande stund i SPA Horisont.

Läs mer och boka

 

Konferens med hälsa

 Strandflickorna, Lysekil

Samla kollegorna på en pigg konferens för hälsofreaks eller för nybörjare, med boende på Havshotellet i Lysekil. I ”Hedvigs hederliga hälsokur” ingår både hälsosam mat och havets vårdande hälsokur i form av salta och söta bad. Som paus mellan mötena rekommenderas en promenad i det vackra och närliggande naturreservatet Stångehufvud. 

Läs mer och boka

 

Konferens med teambuilding

 Bohusgården, Uddevalla

Här bor och konfererar ni nära Byfjorden och dess fantastiska utsikt. Blicka ut över Byfjorden och känn idéerna flöda och energin återvända. För att förhöja värdet på konferensen är tipset att boka en teambuilding, här finns roliga samarbetsövningar som stärker gruppen.

Läs mer och boka

 

Konferens med teambuilding

 Nordens Ark, Lysekil

Här konfererar ni i kulturminnesmärkta byggnader som passar både små och stora grupper – även skräddarsydda möten efter era önskemål. På Nordens Ark kan ni kombinera konferensen med guidade turer, övernattning och teambuilding. Dessa samarbetsövningar passar alla och är ingen tävling utan utformade för att stärka gruppen. Syftet är att alla i gruppen ska ha roligt samtidigt som man lär känna varandra och sig själv bättre.

Läs mer och boka

 

Konferens med Hafstensolympiaden

 Hafsten Resort, Uddevalla 

Boka en havsnära konferens i hjärtat av Bohuslän. Bo i välutrustade stugor, konferera i välutrustade lokaler, ät gott i restaurangen och ta del av ett brett aktivitetsutbud. För tävlingsentusiasten finns "Hafstensolympiaden - både roligt, spännande och teambuildande. Alla deltagare gör alla tävlingsmoment i alla grenar. Våra aktivitetsledare sköter tidtagning och poängräkning, och delar ut pris till vinnande grupp.

Läs mer och boka

 

Konferens med kajakpaddling

 Vann Hotell & Konferens, Lysekil

Vackert beläget i ett naturreservat vid Gullmarsfjorden finner du VANN Spa Hotell & Konferens. Förutom god mat och mysigt spa kan du även krydda konferensen med en paddlingstur ut i skärgården. Att upptäcka den bohuslänska skärgården och havet från en kajak är bland det mäktigaste man kan göra och verkligen en upplevelse att minnas. 

Läs mer och boka

 

Konferens med teambuilding

 Minto-Tingvall, Tanumshede

Här bor ni naturligt, äter ekologiskt och konfererar lugnt, tyst och fokuserad. På aktivitetsmenyn finns det en rad av kul teambuildingövningar som lockar fram kreativt tänkande och utvecklar samarbetsförmågan.

Läs mer och boka

 

Vinterpaddla i skärgården

Vinterpaddling i naturen och det passerande landskapet skapar en upplevelse av närvaro och stillhet. Här hittar du guidade turer över dagen eller om du vill komplettera aktiviteten med övernattning och middag. 

Läs mer om vinterpaddling

 

FLER KONFERENSTIPS I BOHUSLÄN

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Bohuslän finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Bohuslän som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Bohuslän.