({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: Roger Borgelid

Vår bästa måltid är nu

Bohuslän är ett dramatiskt landskap, med det salta Västerhavet som skär djupt in i naturen. Det är också havet som präglar den bohuslänska maten. Så på precis samma sätt som havet i Bohuslän ger ny energi till oss människor under hösten och vintern – ger det ny energi åt våra matupplevelser.

Överallt syns små röda fiskebodar, kala klippor och kluckande bryggor. Att äta i samma miljö som råvarorna kommer ifrån ger en ny dimension åt varje måltid. Om du vill höja dina matupplevelser ytterligare ska du kombinera dem med en aktivitet – som tillsammans ger dig ett matminne för livet. Och oavsett var i Bohuslän du befinner dig finns det massor av spännande kombinationer att välja bland. Allt från makrillfiske och hummersafari till ostronskola och snapsprovning.

Fotograf: Jonas Ingman @ Bruksbild

Ett extra spännande exempel är Catxalot i Grebbestad, som erbjuder allt som har med ätbar tång att göra. Här kan du till exempel hoppa ned i en kajak och hänga med på en guidad tångpaddling i ytterskärgården eller gå en inspirerande matlagningskurs med tång som den självklara råvaran. Även Musselbaren Lyckorna i Ljungskile erbjuder aktiviteter utöver det vanliga. Här har man tagit musslor till en helt ny nivå och förvandlat dem till en bohuslänsk gourmetupplevelse.

Fotograf: Jonas Ingman

Bohuslän är en makalös region, med ett helt skafferi dolt under vattenytan. Om god mat och stora matupplevelser är viktigt för din vinterkonferens ska du inte tveka – vår bästa måltid är nu.

Venue finder - Starta din konferens här