({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Fotograf: Kristina Gillerstedt

Varför konferens i Bohuslän?

Pandemirestriktionerna försvinner och livet börjar så sakteliga återgå till någon form av ny normalitet. Efter en lång period där såväl arbets- som vardagsrutiner satts ur spel är det dags för många att återse kollegorna på riktigt igen. Varför inte ta tillfället i akt och svetsa ihop gruppen med en konferens i Bohuslän?

Inled arbetsveckan med en riktig energikick! Bohuslän i höst- och vinterskrud är något alldeles extra oavsett om du planerar en kick-off, ett större möte eller en konferens.

Forskning visar att vi är mer kreativa när vi rör på oss ute än när vi sitter still inne. Frisk luft och naturligt ljus räcker länge. Byt därför inne mot ute. Fikapausen på en klippa med havsutsikt eller mötet under en härlig promenad ger mycket mer energi än att göra samma saker inomhus. Testa själv!

Fotograf: Jesper Orrbeck Photography

Det sägs att de viktigaste besluten på en konferens tas under middagen på kvällen. Oavsett om du håller med om det eller inte så tycker vi att middagen ska höra till dagens höjdpunkt. Och precis på samma sätt som havet i Bohuslän ger ny energi till oss människor under hösten och vintern – ger det också ny energi åt våra matupplevelser. Här finns skafferiet nämligen under havsytan och för dig som uppskattar pinfärska räkor, krabbor, humrar, musslor och ostron är Bohuslän paradiset på jorden.

Fotograf: Madeleine Landley

Äventyr vid havet

I Bohuslän kan man aktivera sig på många olika sätt – alltid med de panorerande vyerna som kuliss. Förgyll konferensen med en gemensam aktivitet. Vad sägs om att testa något minnesvärt, till exempel att vinterbada, sjunga i kör eller måla akvarell tillsammans?

Havets närhet möjliggör även många aktiviteter med havstema, såsom räktrålning, ostronäventyr och kajakpaddling. Eller varför inte förflytta aktivitetspasset in till köket för en spännande 5-kamp, dryckesprovning och egen sillinläggning?

Fotograf: Roger Borgelid

Om du önskar en aktivitets- och energifylld konferens ska du inte tveka. Efteråt kommer du att förstå varför Bohuslän är så speciellt på vintern.

 

Hitta din mötesplats i Bohuslän!

Ska du ordna en kick-off, ett seminarium eller en workshop? Oavsett vilket hittar du Bohusläns bästa mötesplatser här!

Andra har också läst: