({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Kristina Gillerstedt

Varför konferens i Bohuslän?

Det är något magiskt som händer i Bohuslän under hösten och vintern. Det är som om havet och klipporna har samlat kraft under sommarhalvåret för att sedan explodera när hösten nalkas. Resultatet blir en energi som är svår att väja för, men som passar perfekt för kick-offer, möten och konferenser.

Bohuslän är ett dramatiskt landskap, med det salta Västerhavet som skär djupt in i naturen. Överallt syns små röda fiskebodar, kluckande bryggor och kala klippor. Sommartid fylls dessa klippor och alla stränder av badgäster till tusen. Och även om du som vi älskar Bohuslän när solen värmer som mest så är det något speciellt som händer när hösten och vintern gör sitt intåg. När strålkastarna släcks och sommargästerna drar sig undan – det är då magin kryper fram.

Luften fylls av en krispighet och blir klarare än någonsin, skaldjurens sälta kommer till sin fulla rätt och över klipphällarna dansar en sällan skådad stillhet. Det är som att hela kusten tar ett djupt andetag och fyller lungorna med nytt syre. Det är med andra ord en perfekt atmosfär för energigivande konferenser och möten.

Fotograf: Jesper Orrbeck Photography

Det sägs att de viktigaste besluten på en konferens tas under middagen på kvällen. Oavsett om du håller med om det eller inte så tycker vi att middagen ska höra till dagens höjdpunkt. Och precis på samma sätt som havet i Bohuslän ger ny energi till oss människor under hösten och vintern – ger det också ny energi åt våra matupplevelser. Här finns skafferiet nämligen under havsytan och för dig som uppskattar pinfärska räkor, krabbor, humrar, musslor och ostron är Bohuslän paradiset på jorden.

Fotograf: Madeleine Landley

Äventyr vid havet

I Bohuslän kan man aktivera sig på många olika sätt – alltid med de panorerande vyerna som kuliss. Förgyll konferensen med en gemensam aktivitet. Vad sägs om att testa något minnesvärt, till exempel att vinterbada, sjunga i kör eller måla akvarell tillsammans?

Havets närhet möjliggör även många aktiviteter med havstema, såsom räktrålning, ostronäventyr och kajakpaddling. Eller varför inte förflytta aktivitetspasset in till köket för en spännande 5-kamp, dryckesprovning och egen sillinläggning?

Fotograf: Roger Borgelid

Om du önskar en aktivitets- och energifylld konferens ska du inte tveka. Efteråt kommer du att förstå varför Bohuslän är så speciellt på vintern.

 

Hitta din mötesplats i Bohuslän!

Ska du ordna en kick-off, ett seminarium eller en workshop? Oavsett vilket hittar du Bohusläns bästa mötesplatser i vår Venue finder.  Starta konferensen här!

Andra har också läst: