({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: Roger Borgelid

Vinteräventyr vid havet

Det är något magiskt som händer i Bohuslän under vintern. Det är som om havet, klipporna och vyerna har samlat kraft under årets första hälft för att sedan explodera under den andra. En härlig och energifylld urkraft som är svår att väja för, men som passar perfekt när man ska ha en kick-off, ett seminarium eller behöver komma bort och ladda batterierna.

I Bohuslän kan man aktivera sig på många olika sätt - alltid med de fantastiska vintervyerna som kuliss. Och kombinationen gör din konferensupplevelse till något alldeles extra. Här är natur och miljöer utomhus lika viktiga som konferenslokaler och man känner direkt den positiva effekten av en teambuilding-övning på klipporna, en eftermiddagsfika på bryggan, en skridskotur eller ett iskallt kvällsdopp i havet.

Fotograf: Jonas Ingman @ Bruksbild

Stora matupplevelser är också viktigt i Bohuslän. Här finns skafferiet under havsytan och för dig som uppskattar pinfärska räkor, krabbor, humrar, musslor och ostron är möjligheterna oändliga. Därför är även många aktiviteter sammankopplade med en måltid eller en matupplevelse. Några av de populäraste är fisketur, räktrålning, ostronäventyr, kajakpaddling och matlagningskurser. Ett extra spännande exempel är Gullmarstrand i Fiskebäckskil, som erbjuder hummersafari med både hummerfiske och hummermiddag. Eller Salt & Sill på Klädesholmen där ni både teoretiskt och praktiskt får lära er hemligheterna bakom de bohuslänska sillinläggningarna.

Fotograf: Robert Dahlberg

Om du önskar en aktivitets- och energifylld konferens ska du inte tveka. Efteråt kommer du att förstå varför Bohuslän är så speciellt på vintern.


Venue finder
- Starta konferensen här