({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Fotograf: Jesper Orrbeck Photography

Workshop på västkusten

Behöver du idéer inför nästa workshop? Samla kollegorna och besök något av konferenshotellen i Bohuslän. Här finns förslag på aktiviteter som gör workshopen lyckad!

 

Konferens med vinterbad

 Stenungsund, Stenungssund

Här finns möteslokaler av högsta klass och en makalös utsikt som frigör kreativa tankar i en naturskön miljö. Välj ett konferenspaket som passar ert sällskap med boende, mat och salta aktiviteter. Passa på att utmana dina kollegor om vem av er som vågar ta ett krispigt dopp i det salta vattnet.

Läs mer och boka

 

Konferens med helhetsupplevelse vid havet

 Destination Bokenäset, Uddevalla

Anläggningen ligger omgiven av förtrollande skog och med en havsutsikt som du sent ska glömma. Här finns alla förutsättningar för kreativa och produktiva möten som leder till positiv utveckling på alla sätt och vis. I konferenspaketet ingår bland annat boende i lägenhet, matupplevelser under dagen och tillgång till havsbad och bastu. 

Läs mer och boka

 

Konferens med bastubad

 Väderöarnas Värdshus, Väderöarna

Välj en avskild och helt unik plats för ert nästa möte. På Väderöarna har ni havet utanför dörren och en fantastisk miljö att inspireras av. Välj konferens över dagen eller boka ett paket med övernattning. För nattgäster ingår möjlighet till bad i bastu, badtunnor eller salt hav. Avsluta dagen med en välsmakande middag.

Läs mer och boka

 

Konferens med relaxflotte

 Kajkanten, Vrångö

Att konferera på Vrångö i Göteborgs södra skärgård är lite lugnare, lite öppnare, kort sagt en plats för frihet i både kropp och själ. Här anordnas konferensen efter era önskemål och behov. Varför inte avsluta en innehållsrik dag med en stunds avkoppling i relaxflotten?

Läs mer och boka

 

Konferens med havsdoft

 Nimbus Öckerö, Öckerö

Strax utanför Göteborg ligger Öckerö, här konfererar i en trivsam miljö med havet, bryggor och båtar precis utanför fönstren. Konferensrummen Tornet, Skäret, Bryggan eller Hallen – passar allt från små möten upp till biosittning för 400 personer Oavsett vad du väljer så ingår både god mat, vacker utsikt och havsdoft.

Läs mer och boka

 

Konferens med årets vinterutmaning

 Gullmarsstrand Hotell & Konferens, Fiskebäckskil

Den perfekta platsen för kreativitet, aktivitet och för människor som är måna om att använda sin tid väl. Utmana dina kollegor med ett uppfriskande vinterdopp som sägs ha en positiv effekt på välbefinnandet. Efter doppet i det kalla vattnet så värmer ni upp er igen i den 38-gradiga poolen. Mellan möten och bad njuter ni av både lunch, fika och middag - som lagat av närproducerade och säsongsbetonade råvaror. 

Läs mer och boka

 

Konferens med vedeldad bastu

 Slussens Pensionat, Orust

Slussens Pensionat ligger alldeles i vattenlinjen, på Orust. Här njuter du av det mesta som Bohuslän har att erbjuda – salta hav, god mat och vackra miljöer. I Hamnmagasinet, det ruffiga och vackra gamla båtsnickeriet som hör till anläggningen passar både för konferens och workshop. Avsluta en givande dag med avkoppling i den vedeldade bastun med havet som utsikt. 

Läs mer och boka

 

FLER KONFERENSTIPS I BOHUSLÄN

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Bohuslän finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Bohuslän som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Bohuslän.