({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Fotograf: Jesper Orrbeck Photography

Workshop på västkusten

Behöver du idéer inför nästa workshop? Samla kollegorna och besök något av konferenshotellen i Bohuslän. Här finns förslag på aktiviteter som gör workshopen lyckad!

 

Konferens med vinterbad

Stenungssund

STENUNGSBADEN. Här finns möteslokaler av högsta klass och en makalös utsikt som frigör kreativa tankar i en naturskön miljö. Välj ett konferenspaket som passar ert sällskap med boende, mat och salta aktiviteter. Passa på att utmana dina kollegor om vem av er som vågar ta ett krispigt dopp i det salta vattnet.

 

 

 

 

Konferens och avkoppling i bastuflotte

 Fiskebäckskil

SLIPENS HOTELL. Fiskebäckskil är lugnt, vackert och avkopplande, och en idealisk plats för nästa möte. Kombinera gärna konferensen med någon aktivitet för att få en upplevelse utöver det vanliga. Ett tips är en avkopplande stund i bastuflotten och jacuzzin, som ligger förankrad längst ut på bryggan bara några steg från hotellet.

 

 

 

 

Konferens med helhetsupplevelse vid havet

 Uddevalla

DESTINATION BOKENÄSET. Anläggningen ligger omgiven av förtrollande skog och med en havsutsikt som du sent ska glömma. Här finns alla förutsättningar för kreativa och produktiva möten som leder till positiv utveckling på alla sätt och vis. I konferenspaketet ingår bland annat boende i lägenhet, matupplevelser under dagen och tillgång till havsbad och bastu. 

 

 

 

 

Konferens med bastubad

 Väderöarna

VÄDERÖARNAS VÄRDSHUS. Välj en avskild och helt unik plats för ert nästa möte. På Väderöarna har ni havet utanför dörren och en fantastisk miljö att inspireras av. Välj konferens över dagen eller boka ett paket med övernattning. För nattgäster ingår möjlighet till bad i bastu, badtunnor eller salt hav. Avsluta dagen med en välsmakande middag.

 

 

 

 

Konferens med relaxflotte

 Vrångö

KAJKANTEN. Att konferera på Vrångö i Göteborgs södra skärgård är lite lugnare, lite öppnare, kort sagt en plats för frihet i både kropp och själ. Här anordnas konferensen efter era önskemål och behov. Varför inte avsluta en innehållsrik dag med en stunds avkoppling i relaxflotten?

 

 

 

 

Konferens med havsdoft

 Öckerö

NIMBUS ÖCKERÖ. Strax utanför Göteborg ligger Öckerö, här konfererar i en trivsam miljö med havet, bryggor och båtar precis utanför fönstren. Konferensrummen Tornet, Skäret, Bryggan eller Hallen – passar allt från små möten upp till biosittning för 250 personer Oavsett vad du väljer så ingår både god mat, vacker utsikt och havsdoft.

 

 

 

 

Konferens med havsbadspa

 Orust

NÖSUNDS HAVSHOTELL. Här erbjuds flera konferenspaket med övernattning. I samtliga paket ingår entré till havsbadspa med bland annat panoramabastu och varma saltpoolerna. På dag och kväll njuter ni av god mat från hotellet kök. Somna sedan gott i något av rummen med havsutsikt (från de flesta rummen).

 

 

 

 

Konferens med årets vinterutmaning

 Fiskebäckskil

GULLMARSSTRAND HOTELL & KONFERENS. Den perfekta platsen för kreativitet, aktivitet och för människor som är måna om att använda sin tid väl. Utmana dina kollegor med ett uppfriskande vinterdopp som sägs ha en positiv effekt på välbefinnandet. Efter doppet i det kalla vattnet så värmer ni upp er igen i den 38-gradiga poolen. Mellan möten och bad njuter ni av både lunch, fika och middag - som lagat av närproducerade och säsongsbetonade råvaror. 

 

 

 

FLER KONFERENSTIPS I BOHUSLÄN

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Bohuslän finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Bohuslän som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Bohuslän.