({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: David Hultberg

Upptäck bygden med Audioguide

I Sjuhärad finns många intressanta platser att uppleva som ofta har en spännande historia att berätta. Upptäck berättelsen om Gårdarna runt sjön och alla spännande besöksmål i Sjuhärad. Vad är egentligen en förläggare och varför är det typiskt för Sjuhäradsbygden? Hur skapades städerna Borås och Ulricehamn? Vad betyder Tranemo? Och vad är det man har hittat i den 4000-åriga hällkistan? Lär dig om detta och mycket mer med Audioguide i Sjuhärad.

Upptäck Sjuhäradsbygden med Audioguide

Med audioguider blir du på ett spännande och lättillgängligt sätt guidad i omgivningarna kring Tranemo, Ulricehamn, Borås, Herrljunga och Svenljunga. Här finns totalt ett nittiotal sevärdheter och platser som du kan lyssna på och lära dig mer om när du är ute och cyklar eller vandrar. Varje guidepunkt avlyssnas var och en för sig genom att enkelt scanna in QR- koden med din mobil. På varje plats finns en skylt eller laminerad pdf med en QR – kod så att du kan bli guidad om platsen samtidigt som du upplever den. Många av audioguiderna finns i närheten av en cykel- eller vandringsled och i mycket vackert landskap. Om du har iPhone finns QR-kod läsare direkt i din kamera och för Android kan du kostnadsfritt ladda ner en QR- kod läsare i Google Play.

Fotograf: Cykla och vandra i Sjuhärad

Kartor

På Turistinformationerna i Svenljunga, Tranemo, Ulricehamn, Borås och Herrljunga finns illustrerade kartor för audioguiderna att hämta, ni hittar den också som pdf här. För att se guidernas position och enkelt hitta till dem har vi också en Googlekarta som du hittar här.

Fotograf: Cykla och vandra i Sjuhärad