({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Outdoor Sjuhärad / Pricca Studios

  • Fotograf: Outdoor Sjuhärad / Pricca Studios

  • Fotograf: Outdoor Sjuhärad / Pricca Studios

  • Fotograf: Erik Johnson/Outdoor Sjuhärad

Paddla i Borås

Borås bjuder på olika typer av paddlingsupplevelser. Ta en tur i Viskan som rinner rakt igenom staden eller i någon av våra många stora och små sjöar. Uthyrning av kanoter och kajaker finns på flertalet ställen.

Almenäs

Rakt igenom Borås rinner stadens livsnerv Viskan som i norr går ihop med Öresjö. Här ligger sommarparadiset Almenäs. Förutom att ligga i gräset och sola, bada i Öresjö, upptäcka populära lekplatsen eller äta glass kan man också hyra bl a kajaker hos Verano Marina. 

Borås Camping

Kanot finns också att hyra på Borås Camping en bit söderut utmed Viskan. Har du lite mer vana och är lite mer vågad, ta en längre tur. Med lite lyft/hinder längs vägen, kan du paddla dig ända in till centrum. Ring Campingen för att boka. Det finns 10 kanoter till uthyrning. Det kostar 70 kronor/kanot i timman eller 180 kronor/kanot/dag. En vuxen måste alltid vara med. Glöm ej att ta med legitimation. Flytvästar finns att låna, om ni inte har egna.

Vildland

Det går också att hyra kajak (och tält och SUP - Stand Up Paddle) på friluftsvaruföretaget Vildland av märket Point65. Utlämning sker i deras butik (se deras hemsida för mer info).

Outdoor Support

Vill du få allt klappat och klart kan du boka ett paket för dig, dina kompisar, din familj, kollegor osv via Outdoor Support. Boka ett paket för ett äventyr med guldkant. 

UpZone

Vill du istället ha en ledarledd aktivitet med SUP kan du boka detta hos UpZone. Finns som kortare event för nybörjare, avancerad användare eller som ett heldagsevent. Det finns även meditationsövningar på SUP där inga andra distraktioner finns förutom vattnet samtidigt som vi tränar balans och bålstyrka!