Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Gaby Karlsson Hain

Antik & loppis i Dalsland

  • 25 maj, 2018

Det är helt ”rätt” att handla second hand. Både prisvärt och omtänksamt om miljön – dessutom får du unika personliga fynd som gör dig glad! Loppisar, secondhandbutiker och antikhandlare finns det gott om i Dalsland och vägarna däremellan är en sevärdhet. Här hittar du en lista över de flesta ställen att besöka på din loppistur i Dalsland.

Listan är en start på projektet Antiksafari Dalsland som arbetar med att kartlägga och sammanställa vad som finns i Dalslandskommunerna, men även Munkedals och Årjängs kommuner. Arbetet ska leda fram till förslag på olika Antiksafariturer i området och beräknas vara klart under våren 2019.

Antik- & loppislista

För dig som inte vill vänta till våren har vi sammanställt en lista över de flesta av Dalslands alla secondhandbutiker, antikhandlare och loppisar så att du kan ge dig ut och fynda redan idag! På listan hittar du kontaktuppgifter och adresser. 

OBS!

Tänk på att öppettiderna är ungefärliga och ändras hela tiden. För aktuella öppettider se respektive verksamhets Facebooksida eller kontakta dem för aktuell information.

Se och ladda ner Antik- & loppislistan 

Antik- & loppislistan finns även i en utskriftsvänlig version

 

Välkomna!

 

Läs mer på EU-kommissionens webbplats för jordbruk och landsbygdsutveckling.