({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Nadja Odenhage

Bo bekvämt på hotell

Kombinera vacker natur, äventyr och strapatser med ett bekvämt boende. Alla våra hotell har en unik touch och sin egen personliga stil. Strategiskt placerade så att du kommer nära sevärdheter och aktiviteter i området.

Oavsett om du vill bo på ett coolt designhotell vid Dalslands kanal, i en stor herrgård omgiven av lummiga parker och skog eller på ett stadshotell från början av 1900-talet med kristallkronor och balsal - så kommer du inte att bli besviken. 

Upperud 9:9

Med en hundraårig historia som spannmålslager har Upperud 9:9 nu förvandlats till ett modernt och unikt hotell. Men kanske du hittar ett vetekorn eller två i springorna från tiden då silofacken fylldes av spannmål.
upperud.se

Baldersnäs Herrgård

På Baldersnäs Herrgård bor du bekvämt på en grönskande halvö i Laxsjön. Området präglas av den tidigare bruksherrens intresse för engelsk parkkultur. Restaurangen serverar lokala specialiteter tillagade av säsongens råvaror och är rekommenderad i White Guide.
baldersnas.eu

Åmåls Stadshotell

Anrika Åmåls Stadshotell ligger vackert beläget intill Åmålsån i gränslandet mellan den gamla trästaden och det moderna Åmål. Nära till shoppingstråk, mysiga caféer och den myllrande småbåtshamnen. 
amalsstadshotell.se

Hotell Dalsland

Välkommen till Dals Ed. Njut av hotellvistelse eller i egen lägenhet med utsikt över sjön Lilla Lee.  Vällagad mat, unikt solrum, rofylld natur och möjlighet till spännande aktiviteter som paddling, vandring, bad, MTB och älghägn.
hotelldalsland.se

Håveruds Hotell

Håveruds hotell ligger granne med turistattraktionen Akvedukten, Dalsland Center, kanalbåtar och museum. Du bor mitt i händelsernas centrum med en storslagen utsikt över sjön Upperudshöljen. Passa på att hyra båt, cykel eller kanot. 
haverudshotell.com

First Hotell

Bo centralt mitt i Bengtsfors men med närhet till den dalsländska naturen och diverse friluftsaktiviteter, såsom kajakpaddling, fiske och vandring. I hotellets restaurang bjuds du på god mat samtidigt som du njuter av utsikten över Dalslands kanal. 
firsthotels.se

Hittade du inte vad du letade efter?

Ingen fara. Det finns fler härliga hotell att välja bland i Dalsland.