({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Frukost på First Hotel Bengtsfors

Fotograf: Jonas Ingman

Bo bekvämt på hotell

Kombinera vacker natur, äventyr och strapatser med ett bekvämt boende. Alla våra hotell har en unik touch och sin egen personliga stil. Strategiskt placerade så att du kommer nära sevärdheter och aktiviteter i området.

Oavsett om du vill bo på ett coolt designhotell vid Dalslands kanal, i en stor herrgård omgiven av lummiga parker och skog eller på ett stadshotell från början av 1900-talet med kristallkronor och balsal - så kommer du inte att bli besviken. 

Upperud 9:9

Modernt och unikt hotell med en hundraårig historia som spannmålslager. Kanske du hittar ett vetekorn eller två i springorna från tiden då silofacken fylldes av spannmål.

upperud.se

Baldersnäs Herrgård

Här bor du bekvämt på en grönskande halvö i Laxsjön. Området präglas av den tidigare bruksherrens intresse för engelsk parkkultur. Restaurangen är rekommenderad i White Guide. 

baldersnas.com

Åmåls Stadshotell

Anrika Åmåls Stadshotell ligger vackert beläget intill Åmålsån i gränslandet mellan den gamla trästaden och det moderna Åmål. Nära till shoppingstråk, mysiga caféer och den myllrande småbåtshamnen. 

amalsstadshotell.se

Håveruds Hotell

Håveruds hotell ligger granne med Akvedukten, Dalsland Center, kanalbåtar och museum. Bo mitt i händelsernas centrum med en storslagen utsikt över sjön Upperudshöljen. Passa på att hyra båt, cykel eller kanot. 

haverudshotell.com

First Hotell

Bo centralt mitt i Bengtsfors med närhet till den dalsländska naturen och diverse friluftsaktiviteter, såsom paddling, fiske och vandring. I hotellets restaurang bjuds du på god mat med utsikten över Dalslands kanal. 

firsthotels.se

Dalhall Hotell

Dalhall Hotell är hotellet för dig som är på väg. Precis invid E45 strax utanför Åmål centrum erbjuds 23 nyligen totalrenoverade rum, frukost och bastu. 

dalhall.se

Tössestugan 

Litet herrgårdshotell vid E45 utanför Åmål. Trevlig miljö, vackra rum och bubbelpool. Ät gott på Tössestugan precis intill. 

tossestugan.se

Edsleskogs Wärdshus

Ett litet hotell med utsikt över sjön Edslan i natursköna Edsleskog på vägen mellan Åmål och Bengtsfors. Omgiven av vandringsleder och cykelmöjligheter. 

edsleskogswardshus.se

Wärdshuset på Dal

Hotell med 14 rum och restaurang belagt vid sidan av E45, mitt i Mellerud. Det finns också en B&B-del med gemensamma faciliteter. 

wars.se

Dalsland hotell

Mitt i Ed med närhet till vandringsleder, sjöar och trevliga besöksmål. Här erbjuds du stora terrasslägenheter med utsikt mot sjön Lilla Le.

hotelldalsland.se

Forsbacka hotell

Bo gott vid anrika Forsbacka Golfklubb i Forsbacka Gårds gamla huvudbyggnad anno 1747, med 13 smakfullt inredda rum. Ett unikt och golfnära boende!

forsbackagk.se

Hemgården hotell & vandrarhem

Mitt i Bengtsfors ligger detta hemtrevliga hotell och vandrarhem. En perfekt utgångspunkt för vandring och paddling. 

silverlake.se

Hittade du inte vad du letade efter?

Ingen fara. Vi har listat fler härliga hotell att välja bland i Dalsland.

Hitta och boka enkelt ditt boende

Vi har samlat massor av bokningsbara aktiviteter och boenden på ett ställe.

Mer att upptäcka i Dalsland

Njut av naturen och Dalsland på ditt sätt. Läs mer om våra upplevelser och aktiviteter.