Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Äng

    Fotograf: Nadja Odenhage

Dalslands Turist AB söker Administrativ assistent, 75%

Som administrativ assistent är du stationerad i huvudsak på kontoret i Bengtsfors, visst arbete förekommer i Upperud. Båda kontoren ligger vackert med utsikt över Dalslands kanal.

Dalslands Turist AB (DTAB) är helägt av Dalslandskommunerna Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Mellerud, Vänersborg och Åmål. Vårt uppdrag är att utveckla och marknadsföra Dalsland som destination. Våra kunder är besöksnäringsföretagen i Dalsland där ca 120 företag och organisationer har samverkansavtal med DTAB. Uppdragets framgång är beroende på samverkan mellan det offentliga och privata liksom samverkan med primärt Dalslands Kanal AB, Turistrådet Västsverige och Visit Sweden samt gränsöverskridande samarbeten med bland annat Värmland, Östfold, Bohuslän och runt Vänern. DTAB och Dalslands Kanal ABs samorganisation är under utveckling och den administrativa assistenten kommer att vara en del av detta.

I arbetsuppgifterna ingår kalenderadministration, möteskoordinering samt hantering och strukturering av dokumentation och epost. Vidare ska du förbereda, planera och organisera inför möten med dagordning, kallelse, lokalbokning m.m. I uppdraget ingår även sedvanliga administrativa arbetsuppgifter såsom hantering av leverantörsfakturor, beställning, boka resor, möten och konferenser. Du kommer också att vara kontorets HR-stöd, samt handha administrativa delar i de projekt vi deltar i.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning som är relevant för tjänsten enligt arbetsgivarens bedömning. 

Du har erfarenhet från liknande roll. Särskilt meriterande är om du tidigare har arbetat som chefssekreterare/assistent och om du har erfarenhet av besöksnäring.

För att lyckas i rollen ser vi att du är serviceinriktad med ett positivt och prestigelöst förhållningssätt. Vi ser att du är strukturerad och kvalitetsmedveten med god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter under arbetstoppar. Du kan såväl arbeta självständigt som att samarbeta tillsammans med andra. Du är trygg i dig själv och du har en moralisk kompass som ger dig hög integritet.

Du har god förmåga att utrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som i skrift. Vi ser att du har goda IT-kunskaper och är en van användare av samtliga Office-program, gärna också Office 365 som vi jobbar i. Det är bra om du är van att hantera olika kontaktytor med media och medborgare. Du har B-körkort och tillgång till egen bil.

 

Mer information

För frågor om tjänsten kontakta Lena Lindberg Wong, lena.lindbergwong@dalsland.com, 070 6045489.

Ansökan skickas till Dalslands Turist AB, Att. Lena Lindberg Wong, Storgatan 8, 66630 Bengtsfors, eller via epost till lena.lindbergwong@dalsland.com. Vänligen ange löneanspråk!

Sista ansökningsdatum: 2020-02-20. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

 

Välkommen med din ansökan!