({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Jonas Ingman @ Bruksbild

Vi söker en Marknads- och försäljningschef

Visit Dalsland och Dalslands kanal AB söker en gemensam marknads- och försäljningschef till vårt kontor i Upperud. Dalsland har en enorm potential som besöksmål och vi söker en ambitiös och målmedveten medarbetare som kommer få en central roll i landskapets destinationsutveckling och Dalslands kanals utveckling och kommunikation.

Dalslands turistbolag som vid årsskiftet byter namn till Visit Dalsland har i uppdrag att utveckla och marknadsföra Dalsland nationellt och internationellt. Dalslands kanal AB öppnar varje år upp 25 mil farbar vattenväg, ansedd som en av världens vackraste.

Ditt uppdrag blir att öka den turistiska omsättningen i Dalsland och på kanalen tillsammans med privata och offentliga aktörer – med just ordet tillsammans som ledstjärna. Du ska vårda, polera, utveckla och positionera Dalsland och Dalslands kanals varumärken och utveckla den turistiska affären tillsammans med besöksnäringsföretagen i Dalsland.

Vi söker dig som är duktig på marknadsföring och försäljning. Troligen har du en relevant utbildning påbyggd med gedigen erfarenhet. Du har en förmåga att se både helheten och detaljer, är högpresterande och trivs med dynamiska arbetsuppgifter. Du är affärsmässig, adaptiv och har en diplomatisk fingertoppskänsla. Förstår att teamet kan åstadkomma mer än var och en på sitt håll. Du vill ha roligt på jobbet och inspirera andra med din målmedvetenhet och energi att uträtta stordåd - varje dag!

Vi erbjuder en av Sveriges vackraste arbetsplatser, utmanande och utvecklande arbetsuppgifter i en framtidsbransch där allt är möjligt.

 

Visit Dalsland

Dalslands turistbolag har i uppdrag att i nära samarbete med sina 130 medlemsföretag, Turistrådet Västsverige och Visit Sweden utveckla och marknadsföra Dalsland. Bolaget ägs av Dalslandskommunerna Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Mellerud, Vänersborg och Åmål.

Dalslands kanal AB

Dalslands kanal binder samman Dalsland och västra Värmland med 25 mil vattenväg och sommartid öppnar kanalen för seglation. Akvedukten i Håverud är Dalslands största turistattraktion, en kulturhistorisk stolthet med besökare från hela världen. Bolaget sköter driften av 31 slussar vid 17 slusstationer och ett hundratal fastigheter. Huvudkontoret ligger i Upperud.

Vi vill ha din ansökan senast den 20 oktober med löneanspråk och tillträdesdag. Mejla ansökan till kerstin.aronsson@dalslandskanal.se

Intervjuer kommer hållas löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Frågor besvaras VD Johan Trollnäs 076 770 23 00.

Välkommen med din ansökan!