({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Dalslands Aktiviteter

Medlemskap och samverkan

Samverkan gör oss starkare, synligare och mer konkurrenskraftiga. För att kunna ge destinationen Dalsland ett konkret innehåll behöver vi alla aktörer, stora som små, som tillsammans utgör ett mångsidigt turismutbud i Dalsland. Samverkan tydliggörs genom att vi sluter ett avtal med varandra - vi blir samverkanspartners!

Vi vill ha med dig och ditt företag i vårt gemensamma arbete för att utveckla och stärka Dalsland. Tillsammans med dig vill vi skapa ett attraktivt Dalsland för oss invånare och för de människor som besöker oss.

Även i år kommer vi på Visit Dalsland jobba med tre olika typer av samverkan STÖD - BAS & PRIO (läs mer på samverkansavtal). Alla Bas och Prio företag ingår i klassificering av TURISTRÅDET VÄSTSVERIGE Sverige-Norden-Världen gruppering. Det är ett system som tydliggör vilka insatser som erbjuds till vilka företag.

För mer information om medlemskap kontaktar du Christiane Dietz:

Christiane.dietz@dalsland.com
Tel. 070-273 88 47

Du kan också kika på samt ladda hem samverkansavtalet här!


Klassificeringen Sverige Norden Världen (version 2020)