({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Jonas Ingman

Ge bort en upplevelse - köp ett presentkort

Välj mellan flera spännande upplevelser med middagar och skön övernattning. Genom att köpa presentkort stöttar du också en lokal företagare.

Ge bort en avkopplande övernattning till någon som behöver det. I Dalsland bor du mitt i naturen och du kan kombinera högklassiga boenden med vandring, paddling och fiske. Eller så kanske det är äventyret som lockar? Varför inte ta med svärmor på en tur i zipline?

Modernt designhotell

Skicka iväg någon du tycker om till den moderna silon hos Upperud 9:9. Låt dem vandra i Ronja Rövardotters skogar med goda middagar och bad från bryggan.  

Ge bort en svindlande upplevelse

Zipline, höghöjdsbanor, ridturer och bush craft. Ge bort ett äventyr hos Dalslands Aktiviteter i julklapp - en av norra Europas största anläggningar när det gäller upplevelser och äventyr ute i skog och mark. 

Julklappstips till vandraren

Ge bort några härliga dagar med bad, vandring och god mat på Vandringsdestination Ragnerud. Camping och stugor omgiven av härlig natur precis vid sjön. Spendera kvällen på deras välrenomerade restaurang med utsikt över sjön. 

Stugbåt med egen badbrygga

Många drömmer om en avkopplande stugsemester vid sjön. Varför inte ge bort något ännu bättre, en stugsemester PÅ sjön. Som stugkapten bestämmer du vart du vill ankra. Njut av natur och bad. 

Övernattning i glashus i naturen

Planera in några dagar i naturen och låt stress och vardagskrav begravas djupt ner i den dalsländska vildmarken hos Dalslands Aktiviteter. Spendera dagarna med att vandra i skogen, paddla kajak och bara njuta. 

Ge bort en kanaltur

Båt/tåg/lunch i ett presentkort med M/S Storholmen eller M/S Dalslandia. Ge bort en heldag på Dalslands kanal. 

Beställ via
dalslands@kanaltafik.se
Tel. 070-54 106 33