Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Vandring i Dalsland

Vandringspaket i Dalsland

Vandra på dagarna, njut av vällagad mat och en skön säng på kvällen. Kan det bli bättre?  Vi kallar det för att njutvandra. Vi har listat fem sätt att njutvandra med turer som passar både för dig som vill gå kortare sträckor och dig som vill vandra riktigt långt.

Genom att boka ett vandringspaket får du allt du behöver för en fin vandring. Vägbeskrivningar, kartor och lunchpaket med löfte om god middag och en nybäddad säng när du kommer tillbaka. 

Upperud 9:9

Fotograf: Håkan Ludwigson

Pilgrimsvandra från Upperud 9:9 - kort

Två dagar, en natt
Bo i den ombyggda 100-åriga spannmålssilon vid Dalslands kanal och vandra dagsutflykter på den vackra Pilgrimsleden. Bekvämt och modernt boende med hemlagad mat i säsong. 

www.upperud.se/pilgrimsvandra-kort/

Vandra på Baldersnäs

Fotograf: Åsa Carlsson

Lyxigt vandringspaket på Baldersnäs Herrgård

3 dagar, två nätter
Njut av herrgårdsliv och storslagen natur i hjärtat av Dalsland. Omgiven av naturreservat och en stor engelsk park finns det mycket att se till fots på Baldersnäs. Vandra till Världens ände och återvänd för en 5-rätters middag på kvällen. Avsluta med en stund i sjöbastun.  

www.baldersnas.com

Fotograf: Roger Borgelid

Pilgrimsvandra från Upperud 9:9 - långt

5 dagar, 2 hotellnätter
Ett femdagars äventyr som kombinerar Dalslands vildmark med komfort. Ni börjar och avslutar med bekvämt boende och god mat. Ni startar med en natt på Upperud 9:9 och avslutar med natt på Edsleskogs Wärdshus. Däremellan vandrar ni 46 km på egen hand i väglöst land.  

www.upperud.se/vandringspaket

Ragnerudssjöns Camping

Fotograf: Ragnerudssjöns Camping

Vandra på Kroppefjäll med start vid Ragnerudssjön

2-3 dagar
Ingen utrustning? Inga problem. På Ragnerudsjöns Camping & Stugby kan du hyra allt från vandringskängor till tält. Du väljer själv om du vill bo i tält eller stuga och Ragnerudssjöns Camping förser dig med karta, mat och all utrustning du behöver för en härlig vandring på Kroppefjäll. Ta med dig hela familjen på äventyr!

www.ragnerud.com/vandringspaket

Fotograf: Lena Lindberg Wong

B&B och naturpassvandringar

3 dagar, två nätter
Bo på Kroppefjäll B&B omgivet av fantastiska naturområden. Med er får ni Naturpasset - en karta med olika kontroller som är utplacerade med olika svårighetsgrad så ni själva kan välja nivå och sträcka. Kroppefjäll B&B:s matkoncept liksom i övriga verksamheten, är att det ska vara lätt att vara utomhus. Så alla måltider kan tas med och ätas utomhus. 

www.kroppefjall.com

Fotograf: Gaby Karlsson Hain

Vandra vid Edslan

Edsleskogs Wärdshus
Edsleskogs Wärdshus ligger som i en saga vid sjön Edslan, omgiven av bergstoppar. De förser dig med vandringskartor, lunchpaket och härliga måltider med sjöutsikt på altanen. Vandringslederna börjar runt hörnet och badmöjligheterna är många. 

www.edsleskogswardshus.se

 

Fler leder & boenden

I Dalsland är det aldrig långt mellan hotellsäng och vandringsled. Det finns massor av naturupplevelser, boenden och sevärdheter att upptäcka. De bästa tipsen hittar du på Dalslands officiella besökssida.

Andra har också läst...