({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Roger Borgelid

Ta höstlovet till Dalsland

Vi tar höstlovet tillbaka till naturen och fyller det med massor av aktiviteter. Umgås, må gott och njut av en härlig vistelse på ett mysigt boende. Här hittar du paketen med allt detta och mycket mer - boka in höstens familjeäventyr idag.

Det finns mycket att göra i naturen. Ta dig från träd till träd som en ekorre, laga mat över öppen eld, tälj dig något fint eller dra upp en abborre. Hyr en stuga vis sjön eller bo utomhus i tältkåta. 

Fotograf: Sofia Petrén

Täljworkshop, fiske & upptäcktsfärd

Kroppefjäll B&B, Dals Rostock
Fyll lovet med lägereldar, frisk luft och äventyr i naturen. På Kroppefjäll B&B finns många alternativ för ett aktivt höstlov med familjen. Vill ni njuta av naturen, testa fiske, besöka ett stationshus i miniatyr eller varför inte vara med på en täljworkshop? Välj själva vad ni vill fylla lovet med! 

Läs mer om Kroppefjäll B&B:s höstlovserbjudande V.44

 

Fotograf: Marie Leander

Åk på äventyr under höstlovet

Dalslands Aktiviteter, Bengtsfors
Hos Dalslands Aktiviteter finns spännande aktiviteter för barn, vuxna och för hela familjen. Besök älgparken, prova höghöjdsbana eller testa bush craft. Stanna över dagen eller boka ett paket med övernattning. Då bor ni i egen tältkåta vid sjön och kan välja mellan vildmarkspaketet eller höghöjdsäventyr.

Läs mer om Dalslands Aktiviteters höstlovsäventyr

 

Fotograf: Rhino

Trampa dressin hos DVVJ på lovet

Dressin, Bengtsfors
Ta med matsäck och trampa genom Bengtsfors höstskogar på en dressin. Ett roligt sätt att uppleva naturen och det finns gott om fina ställen för en picknick. DVVJ har öppet hela V.44 och du kan välja mellan enkel och tandem. passa på att stanna en natt på First hotell och njut av en god middag och en varm säng efter en dag på spåret. 

Läs mer om att trampa dressin V.44

 

Fotograf: Jonas Ingman

Gör lovet till ett fiskeäventyr

1-2 nätter med fiske och sjönära boende
Fiska med proffsen eller hitta lugnet på sjön. Meta, kasta eller trolla. Med över 1000 sjöar är Dalsland som gjort att fiska i. Vi hjälper er att kombinera bra fiske med fint boende och god mat, eller kanske ni grillar dagens fångst?  

Läs mer om våra fiskepaket

 

Fotograf: Andy van Assema

Hyr en stuga vid sjön med egen båt

Weekend med relax med sjön runt knuten
Ibland är det skönt att bara komma bort. Boka någon av våra exklusiva stugor vid sjön. Finns det något härligare än en några dagar i en stuga vid sjön? Att ta dagen som den kommer, dricka morgonkaffe vid bryggan och ta båten ut på sjön när andan faller på. 

Läs mer och boka din stuga i höst 

 

Fler höstlovstips i Västsverige

Gå på vandring i skogen, koppla av i relax och spa eller lek loss på ett äventyrsbad. Umgås, må gott och njut av en härlig vistelse på ett mysigt boende. Här hittar du fler paket och upplevelser i Västsverige.

Andra har också läst...