({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Christiane Dietz

Fiske längs Dalslands kanal

Vill du prova din fiskelycka samtidigt som du glider fram i Dalslands kanal? Det finns många möjligheter till detta, men glöm inte fiskekortet!

Eftersom Dalslands kanal sträcker sig över ett väldigt stort område har vi samlat lite information gällande fisket i de kommuner man passerar samt några andra bra länkar!

Fiskeland.se

Fiskeland.se är en samlingssida för alla fiskevårdsområden i området Dalsland samt länkar där till fiske i Årjäng och angränsande norska områden.

Årjäng

Visit Årjäng har en bra fiskesida för norra delen av Dalslands kanal, och den hittar du här! Det finns också en fiskeguide som nedladdningsbar pdf som beskriver fisket i Årjäng.

Fiskekarta

Kanotfiskekort för Dalsland och Värmland

Med Kanotfiskekortet ges tillstånd att fiska med spö, fluga, spinn och pimpel och max två drag per kanot. Du köper det online här!

iFiske

Hos iFiske kan du köpa ditt fiskekort online, och det är många sjöar längs kanalen som är anslutna till denna tjänst!

 

Mer information

Turistbyråerna i området kan svara på de flesta frågor om det lokala fisket, så kontakta dem gärna för mer information! Du hittar dem här!