({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Jonas Ingman

Sommarjobb 2021
7 juni – 22 augusti

Vi erbjuder en fantastiskt spännande, omväxlande och mycket social arbetsmiljö. Öppenhet och ansvarstagande är viktiga ledord för oss. Du jobbar i en atmosfär av kunniga och erfarna medarbetare.

 

Slussvakt
Att jobba som slussvakt eller slussvaktbiträde innebär, lite enkelt uttryckt, att man med en sluss förflyttar båtar och kanoter mellan sjöar med nivåskillnader. Den huvudsakliga skillnaden mellan slussvaktens och biträdets jobb är att slussvakten planerar och leder allt jobb vid slussen. Slussvakten sköter också all administration. Som biträde sköter du slussningen tillsammans med slussvakten.

Läs mer om att arbeta som slussvakt/slussbiträde

 

Cafébiträde
Vi driver tre glasscaféer längs Dalslands kanal. 

  • Köpmannebro
  • Långbron (Dals Långed)
  • Lennartsfors 

Vi söker nu biträden med god servicekänsla och driv att bemanna våra slusscaféer i sommar. Caféerna är öppna 7 juni – 22 augusti. Du ska ha fyllt 18 år, ha lätt för att bemöta människor och om du har kassavana är det ett plus. Du ska kunna ta ansvar för både dig själv och för din omgivning. Lön enligt avtal.

 

När ska du söka?
Snarast – vi börjar med intervjuerna i början av mars.

Ansökan

Skriv ett enkelt brev och berättar vem du är och varför du tror att du är rätt person för jobbet. Bifoga ditt CV där du berättar om ev. tidigare yrkeserfarenhet och studier. Uppge gärna referenser. 
Skicka till:  info@dalslandskanal.se.
Märk ansökan med "Sluss" eller "Café" beroende på vilken tjänst du söker.

Vill du veta mer eller har några frågot är du välkommen att kontakta
Anne-Loise Larsson på tel. 0530-447 50.