({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Lars Brander

Jobba hos oss!

Vi erbjuder en fantastiskt spännande, omväxlande och mycket social arbetsmiljö. Öppenhet och ansvarstagande är viktiga ledord för oss. Du jobbar i en atmosfär av kunniga och erfarna medarbetare.

Sommarjobb 2021

Att jobba som slussvakt eller slussvaktbiträde innebär, lite enkelt uttryckt, att man med en sluss förflyttar båtar och kanoter mellan sjöar med nivåskillnader. Den huvudsakliga skillnaden mellan slussvaktens och biträdets jobb är att slussvakten planerar och leder allt jobb vid slussen. Slussvakten sköter också all administration. Som biträde sköter Du slussningen tillsammans med slussvakten.

Läs mer om att arbeta som slussvakt eller slussvaktbiträde på Dalslands Kanal.

 
Ansökan

Om något av detta låter som en utmaning för Dig skickar Du Din ansökan i form av ett personligt brev med betygs- och meritförteckning till:

Dalslands Kanal AB
Nils Ericsons väg, Upperud
464 72 Håverud

eller via e-post till info@dalslandskanal.se.

Vill du veta mer… är du välkommen att kontakta Anne-Loise Larsson på tel. 0530-447 50.