({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Jonas Ingman

Redovisningsekonom till Dalslands Kanal AB

Dalslands kanal befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker en ambitiös och målmedveten medarbetare som kommer få en central roll i bolagets löpande administration. I bolaget finns 10 helårsanställda. Dalslands Kanal AB förvaltar ett hundratal fastigheter och öppnar varje år upp en 25 mil farbar vattenväg som anses vara en av världens vackraste.

Femtiotalet säsongsanställda slussar under tre månader kanalbåtar, fritidsbåtar och kanoter genom våra 31 slussar. I vår verksamhet ingår också tre kanalcaféer, tio uthyrningsstugor och två uthyrningsbåtar. Bolaget sköter på uppdrag även marknadsföring, administration och ekonomi åt destinationsbolaget Visit Dalsland.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som är redovisningsekonom och administratör med intresse för att utveckla rutiner och digitala system. I arbetsuppgifterna ingår budgetering, fakturering, löpande redovisning, löner, månadsbokslut, rapporter och årsbokslut. Erfarenhet av projektredovisning och projektansökningar är meriterande, liksom kalkylering och systemhantering av kassa och betalsystem. Vi arbetar i Fortnox samt Visma Lön och du kommer ansvara för att införa nya rutiner för lönerapportering för våra 60 säsongsanställda. I tjänsten ingår att administrera avtal och dokumentation kring fastighetsbestånd och samarbeten, ansvara för kontor samt tele- och datasystem. Tjänsten är på 100 % med placering på huvudkontoret i Upperud. Tillträde enligt överenskommelse. Ange löneanspråk i ansökan.

För att trivas hos oss …

… ska du uppskatta varierande arbetsuppgifter inom många olika områden
… ska du vara beredd att arbeta under sommaren
… ska du vara diplomatisk med fingertoppskänsla
… ska du ha ordningssinne kombinerat med utvecklingsintresse
… ska du vilja vara en del av ett gott och högpresterande team

Vi erbjuder

  • Anställning på 100 % i Dalslands Kanal AB.
  • Ett stimulerande och engagerande arbete i traditionsrik miljö.
  • Vacker arbetsplats i Kamrerbostaden från 1868 vid slussen i Upperud.
  • En fritid utöver det vanliga i närområdet med bär- och svampskog, sjöar för fiske och bad, vandringsleder och kulturhistoria.

 

Ansök

Vi vill ha din ansökan senast den 3 oktober med löneanspråk och tillträdesdag.

Mejla ansökan till kerstin.aronsson@dalsland.com

Intervjuer kommer hållas löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.
Frågor besvaras av bolagets VD Johan Trollnäs 076 770 23 00.