({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Gaby Karlsson Hain, Dalslands Turist AB

Vi söker en ny kanalreparatör

Vill du bli medarbetare vid en av Dalslands och sydvästra Värmlands mest spännande arbetsplatser? En av våra kollegor går i pension och nu söker vi efter en ny medarbetare till teknik & service. Känner du att du skulle passa in i vårt gäng, sök tjänsten!

Vi erbjuder en spännande, omväxlande och mycket social arbetsmiljö. Öppenhet och ansvarstagande är viktiga ledord för oss. Du jobbar i en atmosfär av kunniga och erfarna medarbetare.

Kanalreparatör

Vi söker dig som har ett brett kunskapsregister med särskilt dokumenterad kunskap/erfarenhet inom bygg och anläggning. Det är meriterande om du har kunskaper/erfarenheter inom området motor och mekanik, stål och svets. Erfarenhet av arbete i marin miljö och någon form av nautisk kompetens är också meriterande.

Eftersom arbetet innebär resor är körkort klass B ett krav!

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Du ska ha stor social kompetens, god samarbetsförmåga, samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har också ett utpräglat ordningssinne.

Datavana är ett krav, då all rapportering sker via plattformen Visma Tid.

Viktigt är också att du inte är bosatt allt för långt bort då jourverksamhet innefattas i tjänsten.

  • Placeringsort - Håverud
  • Ange löneanspråk i din ansökan

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta Stefan Lindqvist, vår tekniska chef på tel. 070-2914600. Mer information finner du på www.dalslandskanal.se.

Så ansöker du

Om detta låter som något för dig skickar du din ansökan i form av ett personligt brev med betygs- och meritförteckning till stefan.lindqvist@dalslandskanal.se eller:

Dalslands Kanal AB
Nils Ericsons väg, Upperud
464 72 Håverud

 

Senast den 30 januari 2021 vill vi ha din ansökan.