({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Nossebro bad och camping
Nossebro

Bad och camping i Nossebro

Välkommen till Nossebro bad och camping nere vid Nossan - här hittar du nästan allt inom välmående! Vad sägs om att paddla kanot på Nossan, utmana varandra i hinderbanan eller på en omgång äventyrsgolf? Avsluta sedan med övernattning.

Nossebro bad och camping

Bada, simma eller bara koppla av i någon av bassängerna - en 25 meters tempererad utomhuspool, barnbassäng utomhus samt en 12,5 meters inomhuspool med höj och sänkbar botten. Nytt för sommaren 2020 är en vattenrutschbana. 

Ett modernt välutrustat gym med flera intressanta gruppträningspass, bl.a. spinning, cirkelträning och vattengympa. Här finns även solarium.

Fritid och närheten till Nossan

På området finns en omtyckt lekplats för alla aktiva barn. Ett stenkast från Nossebroo bad och camping finns Aktiva Stallaholm, med utomhusgym, hinderbana och balansbana. Dessutom finns en pumptrackbana och discgolf. 

Närheten till Nossan gör det även enkelt att fiska och paddla kanot. Här på Nossebrobadet finns två kanoter till uthyrning. Även flytvästar i olika storlekar finns att låna. Ring 0512-57043 för hyra!

I anslutning till campingen finns även möjligheten att åka ångbåt på Nossan. Läs mer här!

Här på Nossebrobadet erbjuds även cykeluthyrning via Niklas Cykelverkstad. Ring 0512-57043 för hyra!

Äventyrsgolf

Rolig äventyrsgolf med 9 varierande banor med både hopp och tunnlar. 

Camping

Den mysiga campingen är på sommaren välbesökt av turister från hela Europa. Den natursköna familjecampingen ligger i direkt anslutning till samhället och till Nossan. Här finns 36 elplatser för husvagn och husbil, samt ett antal fyr- och fembäddsstugor. Campingen är även utrustad med turistmaterial och kan hjälpa till med besöksinformation.

Kontaktinformation

Nossebro bad och camping

Marknadsgatan 4

46530 NOSSEBRO


Telefon: +46 512 570 43


E-post: Skicka E-post

Hemsida: essunga.se