({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Pixabay

Stranden Nossebro
Nossebro

Njut av härligt solsken - inomhus

Stranden är en solanläggning i exotisk miljö, med avkoppling och friskvård som främsta syfte. Här kan du boka in dig såväl ensam som i grupp och njuta av att bli påfylld med ny energi.

Vi människor har en inneboende längtan efter sol och värme, för att få harmoni och känna välbefinnande. Solens strålar ger inte bara en behaglig upplevelse, utan är även något vi har ett nödvändigt behov av dagligen, för att vi skall hålla oss friska, både fysiskt och psykiskt.

Under senare tid har vi dock förändrat vår livsstil till mer inomhusvistelse. Dessutom lever vi i en stressad värld, fylld av krav och "måsten". Stranden erbjuder dig simulerat solljus, som helt motsvarar den riktiga solen, samt en miljö som hör till. Kombinationen sol och miljö skapar förutsättningar för en maximal upplevelse, som motverkar stress och utbrändhet samt ger ny energi och vitalitet.

Strandens solljus är identiskt med den riktiga solen, med undantag av 60 % minskad UV-andel samt borttagning av så gott som all skadlig strålning, för att ligga inom ramen för gällande svenska bestämmelser, SSI (Statens Strålskyddsinstitut). Inget är tillfört som inte redan finns i vår natur.

 

Kontaktinformation

Stranden Nossebro

Krusegårdsgatan

46531 Nossebro


Telefon: +46 512 51138


E-post: Skicka E-post

Hemsida: strandennossebro.se/