({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Jenny Pettersson

20
aug
-
21
aug

Edible Country Nosse kvarn
Nossebro

En annorlunda matupplevelse


Lokala råvaror i historisk kvarnmiljö

Denna kväll tillbringas vid Nosse kvarn mitt i Nossebro – en plats där historien dröjt sig kvar.
Här rinner ån Nossan som ett glittrande smycke. Vid stenbron med sina fem valv finns ett vattenfall. Här kan du höra vattnets dånande brus, det känns nästan som att naturen vill vråla ut sin kraft. Sedan 1300-talet har det funnits en kvarn vid åkanten nedanför stenbron. Du behöver inte ens blunda för att kunna föreställa dig hur viktig kraften i Nossans vattenfall varit för människor under lång tid.

Du sitter på en liten ö mitt ute i Nossan och det skummande vattnet forsar runtom. Med stenbron som bakgrund och utsikt över Nosse kvarn blir stämningen nästan magisk. Vänta, är det Näcken du ser där borta? I denna unika miljö har du nu möjligheten att njuta av en meny komponerad av Peter ”Barbeque-Peter” Andersson.


Peter är krögaren som tävlat i Jack Daniel's World Championship Swedish Texas BBQ team och SM i grill-BBQ-SM flera gånger. Peter vurmar för att använda lokala råvaror – något som du kommer att få uppleva under kvällen vid Nosse kvarn.

Endast ett fåtal platser finns tillgängliga. Först till kvarn!

Datum: fredag och lördag 20-21 augusti
Tid:
kl. 18.00
Pris: 
1495 kronor
Detta ingår: Exklusiv matupplevelse i vacker historisk miljö. Mat tillagad på lokala råvaror.

Dryck tar du med själv, alkoholfria alternativ erbjuds på plats. 

Max antal: 16 personer (kan komma att släppas upp fler platser beroende på restriktioner)

Normalt tar borden 24 platser. Men under rådande omständigheter med covid-19 har platserna begränsats till 16 st för att inte bidra till smittspridning. På så sätt kan vi hålla ett större avstånd mellan bordsgästerna. Om du känner av några symptom, stanna hemma.


Bokning:

Sista anmälan 10 augusti.

Avgiften på 1 495kr betalas in vid bokningstillfället, ange ditt namn i fältet för meddelande.

Vid avbokning senare än 7 dagar innan evenemanget sker återbetalning endast mot uppvisande av läkarintyg (anmälningsavgift på 295kr återbetalas ej).
Betalning sker till Framtid Nossebro BG 5558-1631. När du bokar ska du också skicka ett mejl till
framtidnossebro@gmail.com med ditt namn och telefonnummer. Om du bokar åt flera personer, tänk på att uppge allas namn.


Edible Country Skaraborg

Upplev en annorlunda måltid i hjärtat av Skaraborg. Föreställ dig en vacker och noga utvald plats i naturen. Här njuter du av en smakupplevelse skapad på lokala råvaror som tillagas på plats av våra bästa kockar. Insup stämningen och de vackra omgivningarna och njut av en kombination av det bästa Skaraborg har att erbjuda. God mat, fina lokalproducerade råvaror och en hänförande vacker natur. Här skapar kockarna en meny med smaker som harmoniserar med platsen ni befinner er på. En unik upplevelse där du och ditt sällskap blir bortskämda under en hel kväll och får njuta av god mat, underbar stämning och vacker natur. Det blir en måltid att minnas där ni tillsammans skapar upplevelsen. Du, ditt sällskap, kockarna, maten och ett bord mitt i den Skaraborgska naturen.

 

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}
Kontaktinformation

Framtid Nossebro


Telefon: +46 706258328


E-post: Skicka E-post